Gönderen Konu: Dövme Sildirme  (Okunma sayısı 546 defa)

Çevrimdışı weathered

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.909
  • Puan 65
  • Cinsiyet: Bay
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
Dövme Sildirme
« : 26 Ocak 2009, 21:56:27 »
Dermatolojik uygulamalarda üstün özellikleri ile lazer cihazları içinde başarı oranı en yüksek, en hızlı, en güvenli Q-switched Nd-Yag lazerler sınıfından bir üründür.
 

Dövmelerinizden ne renk olursa olsun, MedLite c6 lazer sistemi ile acısız 1-2 dakika gibi bugüne kadar görülmemiş kısa seans süreleri ile tamamen kurtulabilirsiniz. Unutmayın ki bugüne kadar kullanılan tüm lazer sistemleri sadece siyah renkli dövmeleri çıkartabiliyorlardı. MedLite c6 dövme tedavisinde bir devrim yaratmıştır. Üzerinde bulunan 4 farklı lazer dalga boyu ile sarı, yeşil, bulut mavisi gibi çıkartılması mümkün değildir denilen dövmeleri bile çıkarttığı için dünya da altın standart olarak kabul edilmiştir.

Günümüz de sıkça yapılan kalıcı makyaj tedavileri yanlış uygulandığı taktirde çok travmatik sonuçlara yol açmaktadır. Çok özel tedavi protokolleri ile kaş tüylerinizde hiçbir hasar olmadan kalıcı makyajınız tüm lazer sistemleri içinde sadece MedLite c6 lazer sistemi ile çıkartılabilmektedir.

ESTEde bu lazer sistemini kullanarak uygulanan çok özel bir tedavi protokolü ile cerrahi hiçbir işlem yapılmadan lazer skin toning diye adlandırdığımız cilt gençleştirme işlemlerine başlıyoruz. Yapılan bu uygulama ile gözleriniz etrafında olan  kırışıklıklarınızdan kurtulacaksınız. Yüzünüz güneş lekeleri çil lekeleri gibi tüm pigmentlerinizden arındırılacak, lazer peeling ile pürüzsüz bir cildiniz olacak, en son olarak cildinizin gözenekleri daralacağı için kendinizi çok gençleşmiş ve güzel göreceksiniz.

Epilasyon hiç bu kadar hızlı hiç bu kadar acısız olmamıştı…….
MedLite c6 Lazer Sistemi ile tüyleriniz ne kadar uzun olursa olsun kısaltmadan, hiçbir soğutucu, uyuşturucu kullanmadan tamamen acısız bir uygulama ile tüm vücut epilasyonunuzu 45 dakika gibi çok kısa sürelerde yaptırabilirsiniz. Uygulamadan hemen sonra tüyleriniz tamamen sarı beyaz renge dönecek 15 gün içinde tamamen dökülecektir. Işıl ışıl bir cilde sahip olacaksınız. Bir yıllık tedavi süreci sonunda tüylerinizden kurtulabilirsiniz.