İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Cemo36

Sayfa: [1] 2 3
1
FENERBAHCE / Hangi transfer
« : 16 Haziran 2009, 17:39:25 »
Hangi transfer fbye daha yararlı olur?

2
ANADOLU TAKIMLARI / Yasin yiğido oldu
« : 16 Haziran 2009, 16:00:31 »
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen stoper Yasin Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu Sivasspor'la şampiyonluk yaşamak istediğini kaydetti..
Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan ''Yasin Resmen Yiğido Oldu'' başlıklı açıklamaya göre, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen stoper Yasin Çakmak, Sivasspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Külübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde düzenlenen imza töreninde, Sivasspor formasını giyen Yasin Çakmak, kendisini 3 yıllığına Sivassporlu yapan imzayı attı. Sivasspor'un başarılı stoperi Fabio Alves Da Silva Bilica'nın Fenerbahçe'ye transferinin ardından Sivasspor'a verilen başarılı stoper Yasin Çakmak, Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Yasin, şunları söyledi:
''Fenerbahçe'de oynadığım süre içerisinde Sivasspor ile karşı karşıya geldiğimizde sergiledikleri performansa şaşırıyordum. Özellikle kendi saha ve seyircileri önünde golcü elemanlarını durdurmak beni zorluyordu. Anadolu'dan çıkan bir takımın 'şampiyonlukta ben de varım' demesi önemli bir olaydı. Birlik ve beraberliklerine gıpta ediyordum. Gıpta ettiğim, başarılarını kıskandığım bir takımda forma giymek beni heyecanlandıracak.''

-''SİVASSPOR FORMASI ALTINDA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM''-
İmza töreninde çok heyecanlandığını ifade eden Çakmak, ''Sivasspor'un çok iyi bir başkanı, başarılı bir teknik heyeti, birlik ve beraberlikten taviz vermeyen yönetimi ve sporcuları var. Tam özlediğim ve arzuladığım bir anlayışla başarıya kucak açan bir takım'' dedi.

Yasin, ''Artık terimi Sivasspor'un başarılı için akıtacağım, Sivasspor'un başarısı için çaba sarf edeceğim. Bana güvenenleri ve beni bu formaya layık görenleri asla mahcup etmeyeceğim. İnşallah yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile şampiyonluk sevincini yaşarım'' diye konuştu.

Yasin Çakmak, Sivasspor'da ''5'' numaralı formayı giyecek.

-YASİN ÇAKMAK KİMDİR?-
Öte yandan, kulübün resmi internet sitesinde Yasin Çakmak'ın öz geçmişi ve futbol kariyeri ile ilgili bilgilere de yer verildi.

Sitede yer alan bilgilere göre, Yasin Çakmak, 6 Ocak 1985'de Rize'de doğdu. Futbola Çaykur Rizespor'da başlayan ve defansın ortasında görev yapan, 1 metre 86 santimetre boyundaki Yasin, Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansla beğeni topladı.

Milli takıma kadar yükselen Yasin Çakmak, ilk milli deneyimini 2006 yılında Türkiye'nin Azerbaycan ile oynadığı maçta yaşadı. Stoper olarak görev yapan Yasin, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma da dahil edildi.

Yasin, son 2 sezondur Fenerbahçe'de forma giyiyordu.
Not=alıntıdır                                                                          Kaynak=ajansspor.com

3
FENERBAHCE / Fb Poulseni de aldı
« : 16 Haziran 2009, 15:56:09 »


İtalya'da yayın yapan Tuttosport Gazetesi Fenerbahçe'nin Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen'i renklerine bağladığını iddia etti.

Haberde, Juventus'ta mutsuz olan Poulsen'in, İtalya'da bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yaklaşık 7 milyon euroya evet dediği ifade edildi.
Transferin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'nin dış transferde de bombayı patlatmak üzere olduğu iddia ediliyor. İtalyan Tuttosport gazetesinde yer alan habere göre, Juventus'un Danimarkalı yıldızı Chrstian Poulsen sarı lacivertli ekiple anlaştı ve imza yakında atılacak
Prensipte anlaşmaya varılan Poulsen'in hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atmasının beklendiği de okurlara aktarıldı.

Geçtiğimiz yıl İspanyol ekibi Sevilla'dan Juventus'a transfer edilen 29 yaşındaki Poulsen, bir türlü bekleneni veremedi. Zaman zaman sakatlık problemleriyle de boğuşan Poulsen, Danimarka Milli Takımı'nın da 2001 yılından beri formasını giyiyor.

Ön libero mevkiinde defansif orta saha oyuncusu olarak görev yapan Poulsen 1.83 boyunda. Poulsen, Danimarka Milli Takımı formasıyla 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde ve 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösterdi. Yıldız futbolcu 2005 ve 2006 yıllarında Danimarka'da yılın futbolcusu ödülüne layık görülmüştü.
Not=alıntıdır                                                                   Kaynak=ajansspor.com

4
ANADOLU TAKIMLARI / Taner gülleri İBB'yle anlaştı.
« : 16 Haziran 2009, 09:33:55 »
Abdulah Avcı yönetimdeki İbb sakatlık geçirmesi gol kralığının yüzde yüz favorisi olan sakatlığına rağmen de en çok gol atan 2. oyuncusu olan kocaelisporlu taner gülleri ile anlaştı.Taner ''Burada huzur dolu, rahat bir ortamda çalışıyorsunuz. Futbolcu için bunlar çok önemli. Hedefimiz her zaman üst sıralardır. İnşallah hep beraber bu takımı her senekinden daha üstlere çıkarırız'' bu söyledikleriyle hedeflerini de anlatmış oldu.Bu arada İbb yönetimi fenerbahçeli can arat yolunda da  emin adımlarla  ilerlediklerini söyledi.
 

5
GALATASARAY / Cevat Güler ile yollar ayrıldı
« : 16 Haziran 2009, 09:11:14 »


Teknik direktörülüğe Frank Rijkaard'ı getiren Galatasaray'da, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, antrenör Cevat Güler  ile   yollarını ayırdıklarını söyledi.2002 yılından  itibaren Galatasaray klübünde görev alan Cevat Güler 2 sene önce bitime 6 hafta kala istifa eden teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yerine geçici  olarak  başına  geçtiği  Galatasaray'ı şampiyonluğa  taşıyarak  adından sözettirmişti.



 

6
BEŞİKTAŞ / Topuzu mal gibi sattılar
« : 16 Haziran 2009, 08:58:52 »






Beşiktaş'tan Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak sert bir açıklama geldi! Transferde uygulanan yöntemin 'kölelik modeli' olduğu belirtilen açıklamada, Kayserispor ve Fenerbahçe'nin Topuz'a bir eşya, bir mal gibi baktığı ifade edilerek ağır eleştirilerde bulunuldu..

Yıldırım: "Beşiktaş heyecandan.."Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, gelecek sezon için transfer gündeminde yer almamasına karşın, Mehmet Topuz'un takımından ayrılmak istediğini söyleyen menajerlerinin, Kayserispor'un da futbolcuya bu konuda yardımcı olacağını bildirmeleri üzerine harekete geçildiği ifade edildi. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, önce Kayserispor Kulübü'nün başkanı, ardından da Mehmet Topuz ile temasa geçtiği, Kayserispor Kulübü Başkanı'nın, yapılan telefon görüşmesinde önceliğin Fenerbahçe'de olduğunu söylemesi üzerine, Demirören'in ''Hepimiz, futbolcunun kararına saygı duymalıyız'' dediği, daha sonra da yapılan 15 dakikalık görüşmenin ardından Mehmet Topuz ile 3 yıllığına anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Beşiktaş Kulübü açıklamasında, Mehmet Topuz'un, televizyon kanallarına verdiği röportajlarda, küçüklüğünden beri gönül verdiği takıma kavuşmanın mutluluğu içinde olduğunu ve asla başka takımın formasını giymeyeceğini ifade ettiği vurgulanarak, şöyle devam edildi:
''Mehmet Topuz bu açıklamaları kendi hür iradesiyle yapmış, Beşiktaş formasını hiçbir zorlama ve baskı olmadan, kendi isteğiyle giymiştir. Kulübümüzün, futbolcuya bu yönde baskı uygulaması söz konusu bile değildir. Futbolcunun Antalya;da ailesi ile birlikte tatilde olduğu dönemde, bazı yöneticilerimizle aynı şehirde tatilde bulunan Başkanımız Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'a bir saatlik mesafesi olan farklı bir otelde kalmıştır. Başkanımız Demirören ve yöneticilerimiz, zaman zaman futbolcu ile Antalya'da bir araya gelmişler, Mehmet Topuz'a insani bir yaklaşım sergileyip, değer vermişlerdir, özgürce tatilini yapmasını söylemişlerdir. Beşiktaş Kulübü, Mehmet Topuz'a insani bir yaklaşım gösterdiği için asla pişman değildir, çünkü kulübümüze yakışan tutum budur.''

-''MAL GİBİ...''
Beşiktaş Kulübü'nün, tüm bu süreçte etik kurallara bağlı davrandığı, FIFA kurallarına bağlı olduklarını söyleyenlerin ifadelerinin ise gerçek olmadığı dile getirilen açıklamada, ''Çünkü FIFA, futbolcunun isteğini birinci planda tutmaktadır. Oysa hem Kayserispor Kulübü, hem Fenerbahçe Kulübü, Mehmet Topuz'a bir eşya, bir mal gibi bakmış ve ne acı ki transferi de bu şekilde gerçekleştirmişlerdir'' denildi.

Kayserispor Kulübü'nün, 10 yıl formasını giyen, kaptanlığını yapan futbolcusunun kararına, gönlündeki takma gitme arzusuna saygı göstermediği savunulan açıklamada, daha sonra şu görüşlere yer verildi:
''Kulübümüz, Kayserispor'un, futbolcunun 2009-2010 sezonu için olduğunu söylediği sözleşmesinin tescili açısından geçerliliği bulunmaması nedeniyle bonservis ücreti olmadığı halde, kulübünün rızası ile transferi bitirme yolu izlemiş ve olayı sürece bırakmışken, Kayserispor, bir mal gibi kaptanını Fenerbahçe'ye satmıştır. Kulübümüz, spor ailesinin organlarının yıpranmaması ve kaos yaşanmaması için konunun üstüne gitmemiş, futbolcuya resmi imzayı attırabilecek bir ortam olmasına rağmen bunu yapmamış, insani ve sportmence bir duruş sergilemiştir.''

-''KÖLELİK MODELİ''-
Beşiktaş kulübü, Fenerbahçe'nin, Mehmet Topuz'u transfer modelinin, bir kölelik modeli olduğu görüşünü savundu.

Kulübün bildirisinde, Fenerbahçe Kulübü'nün, Mehmet Topuz'un transferinde 'Yeni bir model' uygulandığını açıkladığı dile getirilirken, ''Fenerbahçe Kulübü yanılmaktadır. Bu transferde uygulanan model, yeni değil, dünyadan yaklaşık 200 yıl önce silinen kölelik modelidir. Fenerbahçe Kulübü, futbolcunun kararına ve gönlündeki takıma saygı göstermiş olsaydı, asıl o zaman saygı duyulacak bir davranış sergilemiş olacaktı'' şeklinde görüş belirtildi.

Açıklamanın devamı şöyle:
''Bu transferle bir ilke imza attıklarını açıklamalarını ise tebessümle karşılıyoruz. Beşiktaş Kulübü, transferlerle değil başarılarıyla, şampiyonluklarıyla ve rekorlarıyla Türkiye'de ilkleri gerçekleştirmiş ve adını tarihe bu şekilde yazdırmıştır. Beşiktaş, bu yıl da iki kupayı birden kazanarak tarih yazmıştır. Dolayısıyla transfer yaparak ilklere imza atılmayacağını en iyi Fenerbahçe Kulübü'nün ve onun başkanının bilmesi gerekir. Fenerbahçe'ye küfür eden Tümer Metin'i kadrolarına dahil etmeleri, transferi ve sonrasında yaşananlar da onlar için en çarpıcı son örnektir.''

-''MEHMET TOPUZ'A, VARSA, TÜM HAKLARIMIZI HELAL EDİYORUZ''-
Mehmet Topuz'un anne ve babasının, Antalya'da yaptıkları basın toplantısında, oğullarının artık sevdikleri takım Beşiktaş'ta olduğunu ve futbol hayatını burada sürdüreceğini, Beşiktaş'ta oynamaması halinde haklarını helal etmeyeceklerini söyledikleri hatırlatılan Beşiktaş Kulübü açıklamasında, ''Evlatlarıdır. Bu işten ekmek yiyeceklerdir. Onlar da haklarını helal etsinler. Biz, Beşiktaş olarak Mehmet Topuz'a, eğer var ise tüm haklarımızı helal ediyoruz'' denildi.

Açıklamanın son bölümünde, ''Kendi ifadesiyle, gönlünde ve kalbinde Beşiktaş varken, şu anda sırtında başka bir takımın forması olan Mehmet Topuz'a, futbol yaşantısında başarılar diler, Türk futboluna faydalı olmasını dileriz. Bu açıklamayla konuyu kapattığımızı, bu tür tali konularla uğraşmadığınızı, bileğimizin hakkıyla kazandığımız, tüm ülkenin 'Helal olsun', 'Yakıştı', 'Tertemiz' diye yorumladığı çifte şampiyonluğumuzun coşkusunu camiamızla ve taraftarlarımızla birlikte yaşadığımızı, kamuoyunun bilgilerine sunarız'' ifadeleri yer aldı.
Not :alıntıdır.                                                                                                   kaynak=ajansspor.com

7
FENERBAHCE / Özer Hurmacı da Fenerde
« : 15 Haziran 2009, 21:52:48 »
ÖZER HURMACI DA FENER'DE!
Tranferin hızlı takımı Fenerbahçe, bombaları patlatmaya devam ediyor! Sarı laciverliler, Mehmet Topuz'un ardından Özer Hurmacı'da da mutlu sona ulaştı.. Ankaraspor'la bonservis sorununu çözen Fenerbahçe, genç yıldızla 4 yıllık sözleşme imzalayacak..





Bilica, Bekir İrtegün ve son olarak Mehmet Topuz'u transfer eden Fenerbahçe, Özer Hurmacı'yı da kadrosuna kattı.

Sarı lacivertliler, Ankaraspor'la bonservis sorununu çözdüğü yıldız oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin başkent ekibine Özer için 4 milyon 200 bin Euro ve İlhan Parlak ile Gökhan Çek'i vereceği öğrenildi.
Not: alıntıdır(ajansspor.com)


8
NBA / Son top
« : 15 Haziran 2009, 09:55:45 »
Bence Kobe Bryant.Buraları çok yaşamış bir isim

9
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Bayern Oddo'yu kiraladı!
« : 08 Eylül 2008, 22:33:01 »
2007/08 Sezonu'nda yaşadığı sakatlık sebebiyle 3 ay sahalardan uzak kalan ve gözden düşen Marcell Jansen'i 8 milyon Avro karşılığında Hamburg'a veren Bayern Münih, AC Milan'ın savunma oyuncusu Massimo Oddo'yu kiraladı.
Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala Marcell Jansen'i 8 milyon Avro karşılığında Hamburg'a veren Bayern Münih, savunmasına Massimo Oddo takviyesini yaptı.

AC Milan'dan kiralanan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Münih'e geldi ve yeni takımının bu hafta Allianz arena'da yapacağı Hertha Berlin maçında forma giyecek.


10
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Ronaldinho'yu reddeden güzel!
« : 08 Eylül 2008, 22:28:48 »
Milan ve Brezilya Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho'nun gönlünü İsveçli bayan futbolcu Johanna Almgren'e kaptırdığı ancak güzel futbolcudan ret cevabı aldığı bildirildi.
Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından Brezilyalı yıldız Ronaldinho reddedildi.

2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan ve takımını Olimpiyat 3.'lüğüne taşıyan Ronaldinho'nun İsveç Bayan Milli Takımı'nda forma giyen 24 yaşındaki güzel futbolcu Johanna Almgren'e ilk görüşte aşık olduğu ve evlenme teklif ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili İspanyol ve İngiliz basınında yer alan haberlerde, 24 yaşındaki Almgren'in Ronaldinho'nun teklifini reddettiği belirtiliyor.

Ronaldinho'nun, Almgren'i Çin'de Olimpiyatlar sırasında Shen Yang kentinde kaldıkları aynı otelde gördüğü bildirildi.

Bu arada İspanyol basınına konuyla ilgili konuşan Johanna Almgre, Ronaldinho'yla otelde karşılaştıklarını belirterek "Bana karşı çok kibar davrandı. Beni odasına davet etti ve ben bunu şaka olarak değerlendirdim. Bana karşı iltifatlar yapmaya çalışıyordu ancak İngilizcesi iyi olmadığı için anlamıyordum. Portekizce ve Fransızca konuştuk. Daha sonra Ronaldinho bana evlenme teklif etti. Çok şaşırdım ve hemen 'hayır' cevabını verdim. Çünkü ben nişanlıyım" dedi.




11
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Quaresma imzayı attı!
« : 08 Eylül 2008, 22:23:46 »
Sezon başında Inter'in başına geçen Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun istediği Ricardo Quaresma, Milano ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı!
Sağlık kontrolünden geçen Ricardo Quaresma, Serie A şampiyonu Inter ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Quaresma'nın transferi doğrultusunda Inter, Porto'ya 18.6 milyon Euro ve 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Pele'yi verdi.

Portekizli yıldız, Romalı Mancini'den sonra Inter'in kadrosuna kattığı ikinci kanat oyuncusu oldu.

Quaresma daha önce Sporting Lisbon ve Barcelona forması giyerken, 23 kez Portekiz Milli Takımı'nda görev aldı.

12
İTALYA LİGİ HABERLERİ / "Ganalı değil, İtalyanım!"
« : 08 Eylül 2008, 22:21:04 »
Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli; İtalyan olduğunu hatırlattı ve iddiaların aksine Ganalı olmadığını ifade etti. Ganalı göçmen bir ailenin çocuğu olarak Palermo'da dünyaya gelen Balotelli, 3 yaşındayken İtalyan bir aile tarafından evlat edinilmişti.
Ganalı göçmen bir ailenin çocuğu olarak Palermo'da dünyaya gelen ve 3 yaşındayken İtalyan bir aile tarafından evlat edinilen Mario Balotelli iddiaların aksine kesinlikle İtalyan olduğunu ifade etti.

Interli genç oyuncu yaptığı açıklamada "Gerçek soyadım Barwuah, 3 yaşımdayken beni evlat edinen ailenin soyadı ise Balotelli. Gana beni 2 yıl önce milli takıma çağırdı ama asla gitmeyi düşünmedim, ben İtalyanım" dedi.

2006 yılında Inter'e gelen Balotelli 17 yaşında A Takım'da forma giymeyi başarmıştı.


Sayfa: [1] 2 3