İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - By_Sewim

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1
HER TELDEN DUYURULAR / Kandiliniz Mübarek Olsun................
« : 25 Haziran 2009, 16:31:25 »
Tüm OYUNSİTENİZ Ailesinin kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.

2
GALATASARAY / Ferdi Elmas gönderildi!
« : 22 Haziran 2009, 17:06:47 »
Beşiktaş'tan gökhan Zan'ı renklerine bağlayan Galatasaray, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Ferdi Elmas'la yollarını ayırdı..

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Oyuncumuz Ferdi Elmas ile Galatasaray Futbol AŞ arasındaki sözleşme karşılıklı mutabakata varılarak fesh edilmiştir"

3
GALATASARAY / Rijkaard sahada, Lincoln yok!
« : 22 Haziran 2009, 17:05:22 »
Galatasaray, 2009 - 2010 futbol sezonunu açtı! Sarı kırmızılı taraftarlara açık olan idmanda en büyük ilgiyi yeni teknik direktör Frank Rijkaard gördü.. Lincoln her sezon başında olduğu gibi yine Florya'da yoktu, yönetim ise yaptırım uygulanacağı açıklamasını yaptı!


Galatasaray, 2009 - 2010 futbol sezonu hazırlıklarına başladı.

Saat 10.30'da başlayan ve basın ile taraftara açık olan idmanı izlemek için yüzlerce sarı kırmızılı taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelirken, teknik direktör Frank Rijkaard'a büyük ilgi gösterildi.

Sezonun ilk çalışmasını izlemek için tesislere gelen kalabalık bir grup taraftar, yeni teknik direktör Rijkaard ve futbolculara tezahüratta bulundu.

Rıjkaard, antrenör Johan Neeskens, kondisyoner Albert Roca saat 10:30'da futbolcularla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Ünlü teknik adam daha sonra taraftarın tezahüratlarına alkışla karşılık verdi ve idmanın startını verdi.

Takımın Galatasaray Dergisi için toplu fotoğraf çekimi yaptığı çalışma, saat 11:00'de oyuncuların gruplar halinde sıçrama ve laktat testlerine katılması ile başladı.
Öte yandan, futbolcuların formalarının göğüs bölümünde kulübün yeni sponsorlarından Türk Telekom'un reklamı yer aldı.

-SAĞLIK KONTROLLERİ-
Sabah 09:00'da Acıbadem Hastanesi’nden gelen ekip oyunculardan kan alımı yaparak sağlık testlerinin ilk aşamasına başlatırken, öğle yemeğinin ardından saat 14:00'te de sağlık testlerine Acıbadem Hastanesi'nde devam edileceği belirtildi.

Teknik direktör Rjikaard ve yardımcısı Neeskens, sağlık kontrollerinden geçmek için hastaneye giderken, futbolcular, İstanbul Üniversitesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Bayraktar ve kondisyoner Albert Roca yönetiminde gruplar halinde laktat testine tabi tutuldu.

Laktat testinde sürekli artan bir tempoda koşan oyunculardan 3 dakikada bir kan örneği alınırken, örneklerde futbolcuların laktat seviyelerini ölçen sağlık ekibi, bu doğrultuda yapılacak antrenman planlaması için teknik heyeti bilgilendirecek.

-LINCOLN YOK, CEZA KAPIDA-
Bu arada sezonun ilk idmanında, genelde sezon açılışlarını her zaman kaçıran Lincoln yine yoktu. Yönetimden izin almadığı öğrenilen Brezilyalı futbolcunun ülkesinde olduğu belirtilirken, sarı kırmızılı yönetimden ağır bir ceza alması bekleniyor.

Sarı kırmızılı takımın resmi internet sitesinde de konu hakkında açıklama yapılırken; "Bu sabah yapılan çalışmada hazır bulunmayan Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı karar doğrultusunda yaptırım uygulanacak." denildi.

Daha önce de bir çok kez sezon ve devre arası açılışlarına katılmayan, tatillerden geç dönen Brezilyalı futbolcu için yönetimin nasıl bir karar alınacağı merak konusu oldu.

-BAŞKA KİMLER YOK-
Sabah yapılan çalışmaya Tobias Linderoth, Barış Özbek, Shabani Nonda, Emre Aşık, Yaser Yıldız, Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Orkun Usak, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Ferdi Elmas, Alpaslan Erdem, Serkan Çalık, Murat Akça, Özgürcan Özcan, Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün, Emrah Yollu, Emre Çolak, Cem Sultan, Serdar Eyilik, Caner Öztel, Erhan Şentürk katıldı.

Sarı-kırmızılı takımın sezonun startını verdiği bugünkü çalışmaya milli takımlarda bulundukları için izin verilen Arda Turan, Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Milan Baros ile Harry Kewell katılmadı.

Arda, Ayhan, Sabri, Hakan ve Baros'un 25 Haziran Perşembe günü, Kewell'ın da 1 Temmuz'da çalışmalara katılacağı bildirildi.

Antrenmana ayrıca, sınavı bulanan Servet Çetin ile henüz ülkesinden dönmediği ifade edilen Cassio Lincoln da katılmadı.

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Hasan Şaş ile sözleşmesi bulunmasına rağmen kadroda düşünülmeyen Ümit Karan da çalışmada yer almadı.

TEKNİK DİREKTÖR RIJKAARD, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına bugün başlarken, teknik direktör Frank Rijkaard da sağlık kontrolünden geçti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ilk antrenmanın bir bölümüne katılan Rijkaard, daha sonra yardımcısı Johan Neeskens ile Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Rijkaard ve Neeskens'e, Acıbadem Hastanesi'nde çeşitli testler uygulandı. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

4
BASKETBOL / Kadro açıklandı, Memo yok!
« : 22 Haziran 2009, 17:02:21 »
Basketbolda Polonya'nın ev sahipliğini yapacağı Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.. Kadroda NBA'de Utah Jazz forması giyen başarılı basketbolcumuz Mehmet Okur yer almadı.. İşte sürpriz kadro..


Polonya’nın ev sahipliğini yapacağı Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takım aday kadrosu düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısına TBF Başkanı Turgay Demirel, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Aziz Bekir, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TBF Başkanı Turgay Demirel, 2009 yılında Polonya'da düzenlenecek olan Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın Eylül ayında yapılacağını belirtirken, "Beko Basketbol Ligi'nin tamamlanmasından sonra 2009 Avrupa Şampiyonası ile ilgili görüşlerimizi belirtmek için buradayız. Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi bu organizasyona çok önem veriyoruz. Gelecek yıl Türk basketbolu için onur verici önemli bir sınav olacak. 2002 yılından bu yana önce Dünya 9.'luğu daha sonra da Japonya'da 6.sırayı elde etmiştik. 2010 yılında madalya elde edebilmek hepimizin arzusu ve hedefi olacak. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın geçmişini hepiniz biliyorsunuz. Bu şampiyonada en büyük hedefimiz dörtlü gruptan bir üst tura çıkmak ve daha sonra da gelecek takımlarla iyi mücadele sergilemek istiyoruz. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nı kazanabilecek güçte en az 5 takım bulunuyor. Bizim de hedefimiz son 8 takım arasına kalabilmek. Daha sonra da madalya mücadelesi verecek bir performans sergilemek. Yaz döneminde sporcuların yapacağı çalışmalar sayesinde bu mücadelelerden alnımızın akıyla çıkarız. Bütün hedefimiz de bu yönde olacak. 2007 yılında ilk 8 içerisinde yer alması kolay gözükmeyen Rusya şampiyon olmuştu. Dolayısıyla Avrupa Şampiyonaları her zaman çok güçlü bir turnuva oluyor. Bizim ekibimiz de iddialı takımlar arasında" dedi.

Beko Basketbol Ligi'de final serisinin bu yıl çok heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini de belirten Demirel, "Burada şampiyon olan Efes Pİlsen ile son iki yılda şampiyon olan ve bu yıl da final oyanayan Fenerbahçe Ülker'i kutluyorum. Ne yazık ki serinin son iki maçında yaşanan olaylar istenmeyen şeylerdi. Bunun bir daha tekrarlanmamasını hep birlikte değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay Milli Takım programın çok uzun olacağını söylerken, "17 Temmuz'da Antalya'da başlayacak olan çalışmalarımız 20 Eylül'e kadar devam edecek. Antalya kampı ile çalışmalara başlayacağız. Daha sonra Bormio kampı yaklaşık 11-12 gün sürecek ve orada iki hazırlık maçı oynayacağız. İstanbul'daki hazırlık çalışmalarından sonra Londra'da Polonya, İsrail ve İngiltere ile karşılaşacağız. Daha sonra da geleneksel olan Efes Pilsen World Cup turnuvasının ardından Polonya'ya doğru yola çıkacağız" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic, geçtiğimiz yıla oranla hazırlık döneminin uzun tutulduğunu belirtirken, "Daha sert ve daha iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Öncelikle Antalya kampını gerçekleştirmek istedik. Kondisyon ve takım birlikteliliğini sağlamak açısından bunu düşündük. Tam anlamıyla 24 Temmuz'da hazırlıklar ivme kazanacak. Geçtiğimiz yılki kadronun aynısını tutmaya çalıştık. Ömer Aşık, Semih Erden ve Ömer Onan bu sefer sakat değiller. Bir karışım yaratmaya çalıştık. Gençlerin yanına ağabeylik yapacak bir takım oluşturmayı planladık. Bu bizim daha önceki oyuncu politikamızın devamıdır. 2010'da iyi bir takıma sahip olmanın yanında ağabeylik yapacak oyuncular da bulunacak. Genç oyunculara baktığımızda ilerleme gösterdiklerini söyleyebilirim. Önümüzdeki yıl da bu oyuncuların ilerlemelerini sürdüreceğini umuyoruz. Bazı genç oyuncular geçtiğimiz yıl sakatlıkları nedeniyle bizimle olamadılar" ifadesini kullandı.

Utah Jazz'da forma giyen Mehmet Okur'un durumuna da değinen Tanjevic, "Hepiniz gibi Mehmet Okur'un Türk basketbolu için özel bir oyuncu olduğunu biliyorum. Bu statüye sahip olduğu için belli haklara sahip. Onunla başka oyuncularla yapamadığım şekilde konuştum. Son iki sene de fizik ve sakatlık sorunları yaşadığını biliyoruz. Bu yıl sağlık durumu nedeniyle bizimle olamayacağını ve hazır olması durumunda takıma katılacağı yönünde konuştuk. Aynı zamanda bu pozisyonda bizim elimizde genç oyuncular bulunuyor. Bu oyuncularla Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Bu yaz Ersan İlyasova'yı power forvet pozisyonunda daha fazla kullanacağım" dedi.

A Milli Takıma dahil edilmesi gündemde olan yabancı oyuncu hakkında da esprili bir yorum yapan ve LA Lakers'dan Kobe Bryant'ı isteyen tecrübeli coach, "Yabancı oyuncu seçerken bu oyuncunun kalbi ve isteği ile burada olması gerekiyor. Ondan sonra bu takımın atmosferini bozmayacak ve oyuncularla takıma saygı gösterecek biri olmalı. Hem iyi basketbol oynayacak hem de kenarda da bu performansı sergileyen oyuncu olması lazım. Kenardan destek vermek çok önemli bir konu. Yetenekli oyuncu olmalı ki biz de onu kadromuza alalım. Geçtiğimiz yıl Hidayet'in dakikası 22-23 civarındaydı. Geride kalan 17-18 dakikada kenarda arkadaşlarına büyük destek verdi. Bu sayede diğer oyuncuların da seviyelerini yukarıya çıkarttı. Böyle bir atmosfer içerisine girmesi gerekiyor. Ancak o şekilde seçebiliriz" açıklamasında bulundu.

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, B Milli Takım'ın Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek olması ve Cenk Akyol'un da sezon içerisinde fazla şans bulamaması nedeniyle Tanjevic'in burada düşündüğü genç oyuncunun, bu takımda yer almak istememesi nedeniyle kadroda yer almadığını söyledi. Erdenay ayrıca, Mehmet Yağmur'un da sakatlığının bulunduğunu sözlerine ekledi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic, Cenk Akyol ile ilgili olarak, "Kendisi bana B Milli Takım'da yer almak istemediğini ve ABD'de çalışacağını söyledi. Ben yine de onu çağırmak istiyordum. Mehmet Yağmur ise iyi bir sezon geçirdi. Ancak fizik olarak en üst seviyede oynayabileceğini düşünmüyorum. İyi bir sezon geçirdiği için onu B Milli Takıma dahil ettik" dedi.

Grup ile ilgili olarak da bir değerlendirmede bulunan Tanjevic, "İlk maçımızı Litvanya ile oynayacağız. Arka arkaya onlarla oynuyoruz. Japonya'da onları iki kez mağlup ettik. Kadrolarında çok iyi oyuncular var. Ancak bizim oyuncular göğüs göğüse mücadele ederek maçı kazanacaktır. Avrupa Şampiyonası'nın ev sahibi Polonya ile oynamak zorlu olacaktır. Bulgaristan'a baktığımız da iyi basketbol oynuyorlar ve çok zorlu bir maç olacak. Üç maçımızın da zorlu geçeceğini düşünüyorum. Buradan çok zorlu bir gruba düşeceğimizi biliyoruz. Zorlu bir yol olmasına karşın bu bizim daha iyi basketbol oynamamıza neden olacaktır. Karşınızdaki rakipler iyi ise siz daha iyi basketbol oynarsınız. Ben bu şekilde düşünüyorum" ifadesini kullandı.


Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş'ın açıklamış olduğu kadroda yer alan teknik heyet ve oyuncular şu şekilde:

-İŞTE ADAY KADRO-
Efes Pilsen:
Ender Arslan, Engin Atsür, Kerem Tunçeri, Sinan Güler, Kerem Gönlüm

Fenerbahçe Ülker:
Oğuz Savaş, Ömer Aşık, Semih Erden, Ömer Onan

G.Saray Cafe Crown:
Cemal Nalga, Evren Büker

Beşiktaş Cola Turka:
Cevher Özer

Türk Telekom:
Bekir Yarangüme

Aliağa Petkim:
Fatih Solak

Darüşşafaka Cooper Tires:
Barış Hersek

Orlanda Magic:
Hidayet Türkoğlu

Barcelona:
Ersan İlyasova

Teknik ve İdari Kadro
A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay
Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş
Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic
Yardımcı Antrenör Nihat İzic
Yardımcı Antrenör Orhun Ene
Yardımcı Antrenör Aziz Bekir
İstatistik Ömer Uğurata
Kondisyoner Ozan Şirikçi
Doktor Adnan Bağrıaçık
Fizyoterapist Murat Çağlar
Masör Suat Kuruçay
Masör Yücel Aslan
Malzemeci Miktat Güvendi


5
GALATASARAY / Aslan'ın rakibi belli oldu!
« : 22 Haziran 2009, 17:00:21 »
Yeni formatıyla bu sezon ilk kez düzenlenecek olan UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu! İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde çekilen kura sonucunda Aslan'a Kazakistan takımı geldi.. İşte detaylar..


UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde düzenlenen kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi 1. ve 2. ön eleme turunda karşılaşacak takımlar belirlendi.

Sarı kırmızılı ekibin 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Kazakistan temsilcisi Tobol oldu.

Galatasaray 16 Temmuz'da ilk mücadelede Tobol'un Central Stadı'na konuk olacak. 23 Temmuz'daki ikinci maç ise Ali Sami Yen'de oynayacak.

-İŞTE 2. TUR EŞLEŞMELERİ-
Tobol (Kazakistan) - GALATASARAY (Türkiye)
4. maç galibi V Karabağ (Azerbaycan)
Pacos de Ferreira (Portekiz) v 10. maç galibi
15. maç galibi V Juvenes/Dogana (San Marino)
Sturm V 18. maç galibi
Basel (İsviçre) - FC Santa Coloma (Andora)
Honka (Finlandiya) - Bangor (Galler)
Zilina (Slovakya) - Dacia Chişinau (Romanya)
8. maçın galibi V FK Petrovac (Karadağ)
St. Patrick's (İrlanda) V 13. maç galibi
Omonia (G.Kıbrıs) - HB (Faroe Adaları)
Gorica (Slovenya) V 2.maç galibi
Sigma (Çek Cumhuriyeti) V 23. maç galibi
Legia Varşova (Polonya) V 7. maç galibi
Falkirk (İskoçya) - Vaduz (Liechenstein)
Elfsborg (İsveç) V 5.maç galibi
Rapid Wien (Avusturya) V 6. maç galibi
Naftan (Belarus) - Gent (Belçika)
Liepajas Metalurgs (Letonya) - Dinamo Tiflis (Gürcistan)
Differdange (Lüksemburg) - Rijeka (Hırvatistan)
Suduva (Litvanya) V 21. maç galibi
3. maç galibi V HJK (Finlandiya)
Milano (Makedonya) V 9. maç galibi
20. maç galibi V Tromso (Norveç)
KR (İzlanda) - Larissa (Yunanistan)
Brondby (Danimarka) - Flora (Estonya)
Aalborg (Danimarka) - Slavija (Bosna Hersek)
Steaua Bükreş (Romanya) - Ujpest (Macaristan)
Metalurh Donetsk (Ukrayna) – 1. maç galibi
Rabotnicki (Makedonya) - Crusaders (K.İrlanda)
22. maç galibi V 14. maç galibi
NAC Breda (Hollanda) - Gandzasar (Ermenistan)
Cherno More (Bulgaristan) - Iskra-Stali (Moldova)
Kaunas (Litvanya) - Sevojno (Sırbistan)
Flamurtari (Arnavutluk) V 17. maç galibi
11. maç galibi V 12. maç galibi
Skonto Riga (Letonya) - Derry City (İrlanda)
Sliema (Malta) - M.Netanya (İsrail)
16. maç galibi V Kızılyıldız (Sırbistan)
Sarajevo (Bosna Hersek) V 19. maç galibi

-1. ÖN ELEME EŞLEŞMELERİ-
1. maç:
FC MTZ-RIPO Minsk (Belarus) - FK Sutjeska (MNE)
2. maç:
FC Lahti (Finlandiya) - KS Dinamo Tirana (Arnavutluk)
3. maç:
FK Vėtra (Lityanya) - CS Grevenmacher (Lüksemburg)
4. maç:
Rosenborg BK (Norveç) - NSÍ Runavík (İzlanda)
5. maç:
Haladás FC (Macaristan) - FC Irtysh Pavlodar (Kazakistan)
6. maç:
Sligo Rovers FC (İrlanda) - KS Vllaznia (Arnavutluk)
7. maç:
FC Olimpi Rustavi (Gürcistan) - B36 Tórshavn (Faroe Adaları)
8. maç:
Anorthosis Famagusta FC (G.Kıbrıs) - UN Käerjéng 97 (Lüksemburg)
9. maç:
NK Slaven Koprivnica (Hırvatistan) - Birkirkara FC (Malta)
10. maç:
FC Zimbru Chişinău (Moldova) - FC Okzheptes Kokshetau (Kazakistan)
11. maç:
Lisburn Distillery FC (K.İrlanda) - FC Zestafoni (Gürcistan)
12. maç:
Helsingborgs IF (İsveç) - FC MIKA (Ermenistan)
13. maç:
Valletta FC (Malta) - Keflavík (İzlanda)
14. maç:
FC Dinaburg (Letonya) - JK Nõmme Kalju (Estonya)
15. maç:
FK Budućnost Podgorica (Karadağ) - KSP Polonia Varşova (Polonya)
16. maç:
NK Rudar Velenje (Slovenya) - JK Trans Narva (Estonya)
17. maç:
Motherwell FC (İskoçya) - Llanelli AFC (Galler)
18. maç:
NK Široki Brijeg (Bosna Hersek) - FC Banants (Ermenistan)
19. maç:
FC Spartak Trnava (Slovakya) - FC Inter Bakü (Azerbaycan)
20. maç:
FC Dinamo Minsk (Belarus) - FK Renova (Makedonya)
21. maç:
Randers FC (Danimarka) - Linfield FC (K.İrlanda)
22. maç:
Simurq PFC (Azerbaycan) - Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (İsrail)
23. maç:
The New Saints FC (Galler) - Fram Reykjavík (İzlanda)

6
GALATASARAY / Gökhan Zan G.Saray'da!
« : 22 Haziran 2009, 16:58:47 »
Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Servet'i Marsilya'ya satmak üzere olan sarı kırmızılı kulüp bomba bir transfere imza attı! Sarı kırmızılı ekip, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan'la anlaştı.. Milli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı!



Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, transferin detayları hakkında daha sonra bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Gökhan Zan'ın sarı kırmızılılarla saat 18.00'de resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

7
HER TELDEN DUYURULAR / İşte Fifa 10 (2010)
« : 07 Haziran 2009, 12:15:08 »
Electronic Arts imzalı FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 10 duyuruldu. İlk detayları belli olan yapımda, özellikle Manager Mod'un üzerinde durulmuş. Bu modu daha gerçekçi bir hale getirmeyi planlayan yapımcılar, özellikle bilgisayarın oynadığı maçlarda mantıklı sonuçlar çıkarmak için çabalıyor. Bu sayede alışılmadık takımların ligi üst sıralarda bitirmesi problemini çözmeyi amaçlayan ekip, yenilenen transfer sistemi, geliştirilen atmosfer ve futbolcu gelişimiyle 2010 sezonuna hazırlanıyor.

Yeni geliştirilen pas sistemi ile "R1" tuşuna basarak topun nasıl gideceğini belirleyeceğimiz FIFA 10'da, her yıl olduğu gibi topun fiziğinde de gelişmeler mevcut. Meşin yuvarlak futbolcuya hangi hızda gelirse, oyuncunun etkileşimi ona göre farklı şekil alacağı belirtilen yapımda, defansın çok geniş bir alana yayılma problemi de ortadan kaldırılmış. Geliştirilen oynanış ve yapay zekası ile FIFA 10'un Ekim ayında raflarda yer alması bekleniyor.





8
HER TELDEN DUYURULAR / OSC Portal
« : 06 Haziran 2009, 22:13:19 »
Şu güzelim siteye adam gibi bi portal hazırlayalım bizim diğerlerinden ne farkı war bide forumun teması değişrse sevinirim.HERŞEY OSC İÇİN.
He bide şu var site sahipleri yani OSC Kurucular msn de online olsa sevinirm sitedeki aksaklıkları konuşup halletmemz lazım.Diğer Üye arkdaşlar desteklerinizi bekliyorum.!!!!!
Unutmadan bide rep sistemini hayata geçirelim.....

9
OFFC 116 / Şampiyon!!!
« : 06 Haziran 2009, 19:20:37 »

                                            By_Sewim

10
OFFC 116 / Final Eşleşmesi
« : 06 Haziran 2009, 19:19:18 »

Mustifm2 - Gaucho1

11
OFFC 116 / Yarı Final Eşleşmeleri ve Maç Sonuçları
« : 06 Haziran 2009, 18:47:44 »


mustifm - hayko

10numarauğur - Agaucho


12
OFFC 116 / Hamachi Ağı
« : 06 Haziran 2009, 18:26:58 »
AĞ : OFFC 116

ŞİFRE : 123

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15