İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Force23

32305
Bilgisayarımızda bizim fark edemediğiz daha doorusu bilmediimiz gereksiz dosyalar var işe yaramaz ve boşu boşuna hard diskinizi işgal eder.Kayıt defterinde de bizim bilmediğimiz gereksiz bilgiler vardır bu tür doyaları bulup temizlemek için yeni bir program yazılmış programı ben kullandım  program cok güsel denendi ve çalışıyor.Program kendi uploadımdır.

Programın Boyutu:4.21 MB


32306
Walla ne yalan söliim güsel paylaşım çünkü baya işime yaradı ben kurdum denedim bende tam 10.000 silinmiş dosya buldu tek tek aradı ve hepsinide buldu şaştım kaldım cok yararlı bi program kaçırmayın derim...

32307
Yok Programda hiçbir sorun yok ama şu durum var ; bazı indirdiğniz program ,müzik,vidyolarda trojan ve virüslerle karşı karşıya kalabilirsiniz arkadaşımız cok güvenilir deil bu program demek istedi galiba...

32308
Evet arkadaşlar Yanlış duyamadınız bu tamamen doğru ve denenmiştir.Geri dönüşüm kutusundan yanlışlıkla bi dosyamı sildiniz?Telaşa gerek yok ozaman hemen bu programı indirin ve kurun.Yazılımın kurulumu ve kullanımı cok basit Yazılım kurulduktan sonra çalıştırın karşınıza bi ekran gelicek orda oranacak sabit diskleri seçiyorsunuz ve sonra scan diorsunuz bu kadar basit gerisini Undelete Plus a bırakın biraz arama yaptıkdan sonra size silinen dosyaların bi listesi gelecek bu listeden istediğiniz bir dosyanın yanına tik atıp Yukardaki seçeneklerden ''START UNDELETE'' yi seçioruz ve başlıyor geri dönüşüm sonra istediğiniz bir klasör seçerek geri dönüştürülen dosyaları ordan alabilirsiniz....

Yazılımın Boyutu:1.05 MB(CIK) :D

Yazılım tamamen ücretsizdir....



32309
FULL PROGRAMLAR / TROJAN-TRUVA ATI TEMİZLEYİCİSİ(TÜRKÇE)
« : 07 Şubat 2007, 16:56:24 »
Evet arkadaşlar bu program sayesinde  bilgisayarınızdaki zararlı trojanları ve truva atlarını temizleyebilirsiniz üstelik şimdiki yeni sürümüyle deişiklikleriyle birlikte;

# Yeni sezgisel tarama rutinleri eklendi.
# Kötü niyetli yazılımların sistem açılışında etkin olarak çalışanlarını tespit etmek amacıyla "Zamanlamalı Görevlendirme" ayarlarına Hızlı ve Normal tarama özellikleri eklendi.
# Seçenekler menüsünde seçili durumda olan veya olmayan seçenekler daha anlaşılır hale getirildi.

Daha fazla ayrıntılı bilgi için http://www.simplysup.com sitesine uğrayınız...

Yazılımın Büyüklüğü:5.41 MB


32310
FULL PROGRAMLAR / Ashampoo Burning Studio v6.5(TÜRKÇE)
« : 07 Şubat 2007, 16:43:38 »


Tanıtım:

Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla bir ses cd'si oluşturabileceğiniz gibi mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Müzik cd'lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.

Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd'ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.

Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Çoklu-disk dosya yedeği ve CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerinde geri alma işlemi.
# Güçlü şifre koruması ile sıkıştırılmış yedek arşiv dosyaları oluşturma.
# CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerindeki arşivleri çoklu çaprazlama ile parçalama.
# Arşiv dosyalarının içeriklerini özgün biçimlerine döndürme.
# Bütünleşmiş ses cd'si ripleyici.
# Kopya cd'leri numaralandırma ayarı için yeni seçenek eklemesi.
# İlk denemede dışarı atılan disklerin hemen doğrulanır hale gelmesi.
# Daha kolay ve etkili kullanım için programın yapısında birçok geliştirmenin yapılması.

Not: "Settings> Languages> Türkçe> OK" yolunu izleyerek yazılımı tekrar açmanız Türkçe kullanmanız için yeterli olacaktır.

Yazalımın Büyüklüğü:10.1MB



32311
FULL PROGRAMLAR / BİTCOMET 0.83 OYUN İNDİRME PROGRAMI SÜPER
« : 07 Şubat 2007, 16:03:30 »

BitComet bir p2p(peer to peer) programıdır. Program sadece bittorrent protokolünü destekler. Yüksek hızda dosya paylaşımı sağlar. 100MB/GB dosya boyutlarında bile paylaşım yapar.

Özellikler :
1. Simülasyon yükleme,
2. Yükleme paketlerini seçebilme,
3. Hızlı veya devam tuşları,
4. p2p kullanıcılarıyla chat yapabilme,
5. Yüklemelerin yapılacağı disk'i seçebilme,
6. Hız Limitini seçebilme,
7. Port Haritası,
8. Proxy
9. IP filtreleme gibi özellikler bu programın içerisinde mevcuttur.

Program Freeware Yani ücretsizdir...
Programın boyutu:5.31 Mb


İNDİRMEK İÇİN TIKLA


Bu Program sayesinde Aradığınız bir çok oyunun full sürümlerini yamalarını patch larını eklentilerini vs. herşeyini bulabilirsiniz.
Tabiki bu program sadece oyun indirmeye yaramıor Resim,Müzik,Vidyo,Program türü ihtiyaçlarınızıda karşılar her türlü aramayı bitcomete yaptırabilirsiniz.Bitcomette ayrıyeten bi internet adres çubuguda vardır siz indirme yaparken internettede sörf yapabilirsiniz.

Umarım Beğenirsiniz ve size faydalı bi programdır beğenen lütfen paylasimin hakkını versin yorum yapsın umarım repler gelir teşekkürler....

32312
FULL PROGRAMLAR / 10 Format Öncesine Bile Dönebilirsiniz
« : 07 Şubat 2007, 15:55:10 »
Tabi Görüntülenemez arkadaşlar adam 2006 nın Ekim ayında yollamış aradan kaç geçmiş....

32313
ARABA RESİMLERİ / ANTALYA TUNİNG SHOW 2006
« : 06 Şubat 2007, 23:58:21 »
Ewet 1970 lerin arabası dır taş gibi duruor ama dimi :D

32314
NBA / YILIN FOTOSU SEÇİLEN YILIN BLOĞU
« : 06 Şubat 2007, 23:55:17 »
Önemli Deil kardeşim

32315
NBA / NBA SLAM DUNK CONTEST VİDYOLARI(2006)
« : 06 Şubat 2007, 23:54:30 »
Bulabilirsem burda size paylaşırım teşekkürler...

32316
Önemli deil ....