Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 200 - FFC 300 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 236 => Konuyu başlatan: HAMZAMSNGEL! - 04 Ocak 2008, 00:19:15
-
HAMZA ABI ACIL MSN YE GEL...
-
Tolga sen misin ? niye yeni üyelik açtin
-
bu banliydi diye .. simdik acilmis ama sorun war sen gel genede önemli ,
-
ne yaptinki banlandın ?
-
geri döndügüm icin , ibrahim bey banladi ;)
hemde birkez deil defalarca . 3 gündür siteye giremiyorum .
her yeni aldigim üyeligede ip ban verdi buna gibi . sen gelince acti tabi...
neseki geldin artik msn e gel konuscaklarimiz var aga ;)
-
ya bune ya ssorun war her biryere girdimde yeni sayfa acildinda mesaj atmak istedimde
tekrar giris yapmami istiyor kafayi yicem artik !
-
çıkış yap sonra tekrar login olduğunda
bağli kalmak istediğin süre kısmına 0 yazip kutuya tik at.hiç atmaz oturum
-
HAMZA SEN YOKKEN SITEDE PHOTOSHOPTAN YAPILMIS SAHTE SS LERE KOYDU HERKES TEPKI GOSTERDI VE BANLANDI DUR KONU LINKINI ATAYIM SANA BEN !... ;)
-
oke saol..
msn e gelmicekmisin ?
-
HAMZA SEN YOKKEN SITEDE PHOTOSHOPTAN YAPILMIS SAHTE SS LERE KOYDU HERKES TEPKI GOSTERDI VE BANLANDI DUR KONU LINKINI ATAYIM SANA BEN !... ;)
görebilir miyim sahte ss leri
-
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=82725.msg652300#msg652300
BUYUR HAMZA KONUYU INCELE VE BANLA BU SAHTEKAR ADAMI BI IFTIRA ETMEDIGI KALMISTI ONUDA YAPTI ŞEREFSIZ !!! >:(
-
eğer bunlar fotoshopta yapilmiş ise uzun süreli bir banı gerçekten hak ediyorsun tolga.Yazi tiplerinin birbirine uymadiğini farkettim bende.Banlanmadan önce sana soruyorum,
Neden cemale iftira atmak istedin ?
-
eğer bunlar fotoshopta yapilmiş ise uzun süreli bir banı gerçekten hak ediyorsun tolga.Yazi tiplerinin birbirine uymadiğini farkettim bende.Banlanmadan önce sana soruyorum,
YA HAMZA ZATEN APOYA YOLLADIM MSN DEN HTML DOSYASINI OKUDU HEPSI YALAN O SS LERIN GEL SANADA ATIM ISTERSEN MSN DE !. GOTU YIYOSA ODA ATSN BAKALIM ;)
-
photoshop deil onlar bu gerizeekalı nerden bilicek photoshop u :D paintte yapmıştır aklı sıra mal :D ama ben kefilim cemalin yazı tipi öle deil konuşma tarzı bile öle deil... bide şu resimdeki tipi yokmu tam apache kopuorm a.q :D
-
YA HAMZA ZATEN APOYA YOLLADIM MSN DEN HTML DOSYASINI OKUDU HEPSI YALAN O SS LERIN GEL SANADA ATIM ISTERSEN MSN DE !. GOTU YIYOSA ODA ATSN BAKALIM ;)
Atmana gerek yok aga.tekrar baktımda resmen üzerinde oynanmiş gibi duruyor
Tolga banlanmadan evvel böyle bir şeyi neden yaptiğini yazmani bekliyorum senden.Bir çok şey affedilebilir ama iftiralar kolay kolay unutulmaz.Bu yaptiğin hiç doğru değildi
-
gerizekalı bizi ezikk zannedio ondan :D hayatı kadar photoshop kullandım :D al photoshop a resmi bi zoom çak nerelerle oynanmış göstersin sana :D
-
photoshop deil onlar bu gerizeekalı nerden bilicek photoshop u :D paintte yapmıştır aklı sıra mal :D ama ben kefilim cemalin yazı tipi öle deil konuşma tarzı bile öle deil... bide şu resimdeki tipi yokmu tam apache kopuorm . :D
;D ;D ;D
-
HADE LAN VERSENE CVP ŞEREFSIZ ;D :D :D
-
düzgün bi şekilde yapsaydi bile anlardim zaten.son resme bakın.Yazilar çok yapmacık özellikle tolganin son söyledikleri
Vermiş olduğun karardan pişmanlik duyabilirsin ama bu yaptiğini birilerine iftirada bulunarak temize çıkarmak istiyorsan işte o zaman özrün kabahatinden büyük olmuş olur.Şimdi olduğu gibi
-
ya bu kadar şerefsiz bi insan görmedim. hamza sende sonunda anladın yanee
-
YA SUTU BOZUK ADAMIN OKADAR SAHTE SS YOLLADI SIMDIDE HAMZAYA KONUSMA DOSYASINI YOLLICAKMIS BAKALIM ONU GERCEGI KADAR NASIL SAGLAM YAPICAK ;)
-
tolga dan cvp yok
-
HAMZA ABI ACIL MSN YE GEL...
;D ;D ;D