Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: webleon - 07 Aralık 2007, 00:00:25
-
arkadaşlar sizce lincoln yanlış transfer mi adam sakat mı transfer edildi acaba canaydından beklerim aslında
-
hayır.bence takıma büyük katkısı var.doğru bi transfer
bazı maçlarda yoklara oynuyor ama iyi günündeyse takımı kurtarabilecek güce sahip bi futbolcu olduğunu düşünüyorm
-
normalde iyi topçu ama şalke de 1-2 maçını izlemiştim 1 maç oynuyo 4 maç ortada yok
-
normalde iyi topçu ama şalke de 1-2 maçını izlemiştim 1 maç oynuyo 4 maç ortada yok
evt aynen öyle
-
Kesinlikle hayır.Bence ekonomik şartlara bakıcak olursak çok iyi bir transfer 2 haftayı çıkarın iliç kadar oynamadıgıda gerçektir tabiki fakat lincoln deki form düşüklügü bana sorarsanız tamamen sakatlıgından dolayı düzelince eski lincoln ü görücez bence.
-
HAKLİSİN
-
ben hayalkırıklığına uğradım.Bi adam her maçta da sakatlanmaz ki..Böyle olursa alex daha iyi valla.2.derbiyi oynicaz adam yine yok.E böyle maçlarda oynamaycaksa ne zaman oynayacak.
-
biliyosunki 1. maçta feldkamp oynatmadı sakatlıgı yoktu her maç dedigin adam linderoth dan daha çok oynadı mesela bu bir örnek ayrıca alex ztn lincoln den kat kat ii 75 gol 74 asist başka konuşmaya gerek yok bence
ben hayalkırıklığına uğradım.Bi adam her maçta da sakatlanmaz ki..Böyle olursa alex daha iyi valla.2.derbiyi oynicaz adam yine yok.E böyle maçlarda oynamaycaksa ne zaman oynayacak.
-
lincoln sorun deilki ;D
-
gününde olup sakat olmadığı zamanlar mükemmel bi performans ortaya koyuyo ama adam 5 maçın 3ünde sakat :(
-
lincoln sorun deilki ;D
;D ;D walla
sachma bir anket ! :)(
-
!
-
ŞANSSIZ Bİ BAKIMDAN
ONU DAHA DERBİLERDE GÖREMEDİK FB-BJK DERBİSİNDE YANİ
BJKDE OYNAYAMADI FB DE SAKATTI
LİNCOLN DORU Bİ TRANSFER
CARLOS DAN DAHA İYİ OYNUYO 8) ;D
-
alex lincolden iyi mi iki oyuncu kıyas kabul etmez kariyerlerine bakmanı tavsiye ederim
-
lincoln dünyanın en iyi oyuncusu zaten kimseyle kıyaslanamaz ;)
-
:D
-
night alex iyi diyosun 75 gol diyosun 74 asist diyosun da ilk geldiği gün lincoln daha iyi diyodun ;)
-
dogru big haklısın öyle bi gaflette bulunmuştum
-
hagiden sonra türkiyeye gelmiş en yetenekli oyuncu itirazı olan yoktur herhalde
-
HYR