Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => UEFA KUPASI HABERLERİ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 07 Nisan 2007, 08:54:28

Başlık: Osasuna için kolay oldu
Gönderen: LeGeND-MæN - 07 Nisan 2007, 08:54:28
Osasuna için kolay oldu
UEFA Kupası çeyrek final ilk maçında Osasuna, deplasmanda Bayern Leverkusen'i 3-0 mağlup ederek ikinci maç öncesi büyük avantaj elde etti. Almanya'da Bay Arena Stadyumu'nda oynanan ve Norveçli Terje Hauge tarafından yönetilen maça hızlı başlayan deplasman ekibi Osasuna, daha henüz maçın birinci dakikasında David Lopez'in kullandığı korner atışına iyi yükselen Cuéllar'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Maçın başında yediği golün ardından sarsılan Leverkusenli futbolcular, şoku atlatarak, Voronin'le etkili pozisyonlara girmesine rağmen, bunları gole çeviremeyerek ilk yarıyı Osasuna karşısında 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda herkes Leverkusen'den daha iyi oyun ve goller bekliyordu. Ancak Osasuna defansını sağlam tutarak ev sahibi ekibin ataklarını engellemeyi başardı. İkinci yarının 71. dakikasında ilk golün asistini yapan David López'in ayağından bulduğu golle mücadelede Osasuna 2-0 öne geçti.

Yediği ikinci golün şokunu atlatamayan Bayern, 2 dakika sonra bir kez daha yıkıldı. Konuk ekipte Saldo'nun yerine oyuna giren Webo 73. dakikada ayağına gelen ilk topu takımının 3. golü olarak Bayern Leverkusen ağlarına göndermeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Osasuna, Bayern Leverkusen'i deplasmanda 3-0 mağlup ederek, 12 Nisan'da yapılacak olan rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.