bence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim :-\ :-\ MANCHESTER UTD. - FULHAM
:D :D :Dbence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim :-\ :-\ MANCHESTER UTD. - FULHAM
HADE HADE YENILINCE BAHANE HAZIR.. ;) ;) ;)
zuhaha cok komik macda belli olucak kim kimi yeniyomus :D :Dbence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim :-\ :-\ MANCHESTER UTD. - FULHAM
HADE HADE YENILINCE BAHANE HAZIR.. ;) ;) ;)
bence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim :-\ :-\ MANCHESTER UTD. - FULHAMKARDEŞİM UMARIM FARKETMİŞSİNDİR BENİM BU TURNUVADA TAKIMIM YOK VE ADAM KAYIRMAK İÇİN SEBEBİM DE YOK AYRICA KURALARI SEÇERKEN TAKIM SAHİPLERİNİ BİLMİYORDUM VE HALA BİLMİYORUM RASGELE SEÇTİM VE ÇIKTI BENİM YAPABİLECEĞİM BİŞEY YOK OKE? ;)
katılıyorumbence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim :-\ :-\ MANCHESTER UTD. - FULHAMKARDEŞİM UMARIM FARKETMİŞSİNDİR BENİM BU TURNUVADA TAKIMIM YOK VE ADAM KAYIRMAK İÇİN SEBEBİM DE YOK AYRICA KURALARI SEÇERKEN TAKIM SAHİPLERİNİ BİLMİYORDUM VE HALA BİLMİYORUM RASGELE SEÇTİM VE ÇIKTI BENİM YAPABİLECEĞİM BİŞEY YOK OKE? ;)
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu :)kardeşim küfür etmek derken biraz açlşütfen herkes sana küfür ettiğimi sanacak ben sadece si.... böyle maçı dedim takım boktan dedim çıktım yani sana küfür etmedim yanlış anlaşılcak sayende
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu :)kardeşim küfür etmek derken biraz açlşütfen herkes sana küfür ettiğimi sanacak ben sadece si.... böyle maçı dedim takım boktan dedim çıktım yani sana küfür etmedim yanlış anlaşılcak sayende
;) :Dmasumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu :)kardeşim küfür etmek derken biraz açlşütfen herkes sana küfür ettiğimi sanacak ben sadece si.... böyle maçı dedim takım boktan dedim çıktım yani sana küfür etmedim yanlış anlaşılcak sayende
evet arkadaşlar bana bişey yok ssadece takımına :)
devil kardeşim maçimizi ne zaman yaparizbu akşam müsait olduğum bir anda yaparız Hamza..!
devil kardeşim maçimizi ne zaman yaparizbu akşam müsait olduğum bir anda yaparız Hamza..!
Hamza kardeşim şu anda müsaidim yapabiliriz maçı msne gel
Hamza msnden cvp verseneHamza kardeşim şu anda müsaidim yapabiliriz maçı msne gel
tamam kardeşim geliyorum . iyi şanslar ;)
HAMZA ORDAMISIN
M.CİTY : 6 - 4 : ARSENAL
M.CİTY : 6 - 4 : ARSENALtbr amett
tebrikler amet ;)
M.CİTY : 6 - 4 : ARSENALtbr amett
EVERTON(DEVİL):4 MİDDLESBOURGH(HAMZA):0
güzel maçtı Hamza'yı oyunundan dolayı tebrik ediyorum...
BOLTON 5 - 2 CHARLTON
saol HamzaEVERTON(DEVİL):4 MİDDLESBOURGH(HAMZA):0
güzel maçtı Hamza'yı oyunundan dolayı tebrik ediyorum...
ellerine sağlik devil kardeşim . bu galibiyeti sonuna kadar hak ettin gerçekten . bir üst turda başarilar diliyorum sana
BOLTON 5 - 2 CHARLTONtbr
tebrikler eko (( baya kaçırdım ama saglık olsun yensem bile falza gidemezdim charltonla kaybetmişte sayılmam :) ))evet charelton biraz güçsüz banada posrtmunt geldi üzülme aga ;)
diger yenen arkadaşlarıda tebrik ediomr
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED)TMM İŞLİYORUM SONUCU
ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra çıktı...
yazmıştım bi kere daha ama sonuç işlenmemiş ;)
tbrM.CİTY : 6 - 4 : ARSENAL
tbrkler amett bi büyük takımı eledin tşkler :)
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED)KELKE MAÇ SONUCUNU BİRAZ DAHA BÜYÜK YAZSAYDIN OKUYAMIYORUM BEN BUNU ÇOK KÜÇÜK KALMIŞ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( la boktan bi takıma karşı kazandın biye bi yanın kalkmasın
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED)KELKE MAÇ SONUCUNU BİRAZ DAHA BÜYÜK YAZSAYDIN OKUYAMIYORUM BEN BUNU ÇOK KÜÇÜK KALMIŞ >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( la boktan bi takıma karşı kazandın biye bi yanın kalkmasın
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu :)
kardeşim o mesajı görmemişim görmediğim için büyük harflerle tekrar yazmışsın büyük harflerle yazmana gerek yoktu diyorum, anlatmak istediğim sadece bumasumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu :)
2. sayfadaki bu yazıyı okursan anlarsın devil kardeş ;)
kardeşim o mesajı görmemişim görmediğim için büyük harflerle tekrar yazmışsın büyük harflerle yazmana gerek yoktu diyorum, anlatmak istediğim sadece bumasumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu :)
2. sayfadaki bu yazıyı okursan anlarsın devil kardeş ;)
Anlayışlı davrandığın için teşekürler Senceru zaten skoru da işledim fixture
Anlayışlı davrandığın için teşekürler Senceru zaten skoru da işledim fixture:D
masumtilki yeter yawss her mesajıma bi yüz ifadesi gönderiyorsun mesaj sayını arttırmak istiyorsak biraz paylaşım yap bıktım artıkAnlayışlı davrandığın için teşekürler Senceru zaten skoru da işledim fixture:D
tebrikler eko
saol hamza sanada tebrikler:)))
;)masumtilki yeter yawss her mesajıma bi yüz ifadesi gönderiyorsun mesaj sayını arttırmak istiyorsak biraz paylaşım yap bıktım artıkAnlayışlı davrandığın için teşekürler Senceru zaten skoru da işledim fixture:D
kendi kendinimi tebrik ediyon :Dtebrikler eko
saol hamza sanada tebrikler:)))
DOĞRU KARDEŞM.CİTY : 6 - 4 : ARSENAL
sağol kardeşim güzel başladım ama önemli olan sonunu getirmek :)
Aston Villa-Chelsea Manchester United-Fulham West Ham-Liverpool maçları kaldı Biran önce bu maçlar yapılsında bir üst tura geçilsinevet
Nigtmare msn deyim kardeşim bugün son gün biran önce yapalım maçı .. maç yapmadan elenmeyelim.. :-[.evet yapın bir an önce
Liverpool: 3 - 0 :W.Unitedtebrikler kuzen
Nightmare işleri dolayısıyla maçı yapamayacağını benim hükmen çıkmamı söyledi..Bilgilerinize
Liverpool: 3 - 0 :W.United
Nightmare işleri dolayısıyla maçı yapamayacağını benim hükmen çıkmamı söyledi..Bilgilerinize
Liverpool: 3 - 0 :W.United
şu an online isen yapabilirz maçı ;)