BEDİRHAN 4-2 fehmi
ya bekım sen ilgilenmiormusn turnuvayla biz yedek kayıt yapıoruz ama adamlar adamlar olmadıgı için hükmen yaızorlar yaw biz boşunamı yedek kayt yapıoruz o zaman yedek almırouz diyin yaw kayıtlar doldu yedek beklioruz demeyin >:( >:( >:(
Beckham 1-3 Fehmi1903
(İlk Kez Yendim :D )
ya bekım neyi bilmiorsn ya o zaman mod olma kardşeim ya yekdek kayıt yaptırdık almırosn ya o zaman çek elini ayagını modluktan ya >:(
ya bekım neyi bilmiorsn ya o zaman mod olma kardşeim ya yekdek kayıt yaptırdık almırosn ya o zaman çek elini ayagını modluktan ya >:(kim mod o zaman ozaaman olmayanın yeriene kendim gireyim adama bak ya admin burda deil görmüromusun
sen ilgilenmiromusuns turnuva ile ders çalışrıson ffc de ne işin var kuralrı sen eçkemdinmi alla alla >:( >:(
ne diyon sen yaw benim işlerim va rsite ileilginmiyorum kayıtları ben açtım diye benmi modum admın nerde git oan ne ben eevde ders yapıyorum yeni açtım şuan bak bea >:(
turnuvanın modu kimse 5 dk içinde beni bulsun yoksa el koyuyorum turnuvaya.
turnuvanın modu kimse 5 dk içinde beni bulsun yoksa el koyuyorum turnuvaya.bencede hakan al adalet yerini bulsun ya dürüst bi mod istioruz >:(
adam burda olsa bakardı merak etme o zaman hamza yoksa fc açma bakamıcan ffc açma yada mod bul ilgilencek öle aç sonrada ffc açıp kuralrı çekme ;)turnuvanın modu kimse 5 dk içinde beni bulsun yoksa el koyuyorum turnuvaya.
al sen yönet benim işlerim var hamza abide kendi olmayınca turnuva da bakmıyo yaw işe bak >:(
adam burda olsa bakardı merak etme o zaman hamza yoksa fc açma bakamıcan ffc açma yada mod bul ilgilencek öle aç sonrada ffc açıp kuralrı çekme ;)turnuvanın modu kimse 5 dk içinde beni bulsun yoksa el koyuyorum turnuvaya.
al sen yönet benim işlerim var hamza abide kendi olmayınca turnuva da bakmıyo yaw işe bak >:(
hakan kardeşim ordamısın bak adam çıkmış gireyimmiadam burda olsa bakardı merak etme o zaman hamza yoksa fc açma bakamıcan ffc açma yada mod bul ilgilencek öle aç sonrada ffc açıp kuralrı çekme ;)turnuvanın modu kimse 5 dk içinde beni bulsun yoksa el koyuyorum turnuvaya.
harun nadir turnuvadan çekildi onun yerine gir başı agrıyomuş
ben 3 puanla çıkamazmıyım ?