HERKESE BASARILAR ;D
herkese başarılar,hamza kardeş unutmadın di mi?? ;D ;D
hmza masumtilki msneden hamza bana msj atsın dio senle bişiler knşcakmış
TİLKİ NEDEN BAN ALDI
KORSAN kardeş nerdesin msn deyim bekliyom.
hamza abi msne gelirmisin bişey söylicem
tamam hamzaburdayım maçtaydım
benim rakip yok mert msnede çevrim dışı yedek alın yada ne akdr beklicem
benm rakıp kım sımdı?yedek kayıt olan kısı mı=?
mert961 kardeş nerdesin yaw ben bi yemek yiyip geliorum bari birazda sen bekletamam harun kardeş msn deyim bekliyorum
tamam kardeşim , harun ile maçiniza girin hemen . iyi şanslar ;)
tamam kardeşim , harun ile maçiniza girin hemen . iyi şanslar ;)
harun kardeş yemek yiyormuş.onu bekliyorum.gelsin hemen yaparız
benm rakıp kım sımdı?yedek kayıt olan kısı mı=?
evet kardeşim , nicki : anelka3049
Abdullah=3---Egee17=2
Abdullah=3---Egee17=2
tebrik ederim abdullah ;)
bana connection lost olmayan birini verseydiniz keske elin cocuguyla oynarsam boyle olur. 1-0 ondeyken connection lost oldu ve diger macta da tekrar girdik ve connection lost oldu. bi de bana 4-1 ler 5-1 lerden bahsediyor. hükmen yenen o tarafmi acaba.
neyse ben bugune kadar oyundan hic kacmadim kacmamda. herkes ogrensin HAKAN1989 u
Abdullah=3---Egee17=2
Saol aga.Senin maç ne oldu?
Abdullah=3---Egee17=2
UA_GS ' yi bekliyorum . kendisi gelir gelmez maçimiza gireceğiz
Hamza suan Tilki benle irtibata geçti."Senden çok özür diliyor ve bir daha tekrarlamayacagını söylüyor.Banını kaldırmasını taleb ediyor."
Bir el at şu meselee aga.
Abdullah=3---Egee17=2
UA_GS ' yi bekliyorum . kendisi gelir gelmez maçimiza gireceğiz
ii sanslar aga maçında.
Hamza suan Tilki benle irtibata geçti."Senden çok özür diliyor ve bir daha tekrarlamayacagını söylüyor.Banını kaldırmasını taleb ediyor."
Bir el at şu meselee aga.
ben kendisiyle konuşacağim kardeşim , haber verdiğin için teşekkür ederim
TESKKUR EDERIM BEN O VATANDASIN ONUNU ACAYIM 1-1 LIK SKORA 4-1 , 5-1 , 6-1 ler yazmak kolaydir. sonucta bu forumda yeni uyeyim beni bu sitede saglam oynayanlardan 1iside bilir ben asla maci yarim birakmam. once durust olmak onemli..
umarim benden sonraki turdakilere yapmazsın. Ne de olsa mod'lar beni dinlemiyor.
HARUN KARDEŞ HALA DÖNMEDİ YEMEKTEN.BJK NİN MAÇI BAŞLADI UFFFFFF...
SİHİRBAZ 5 - 4 HASANKLKN Çok güzel maçtı hasan kardeşim saol
bu arada tilki çok konuştu banı yedi ;D
benle mert giroz maça
kardeş yemege çagırıyolar yapıyoz mu yapmıyoz mu 10 yı.
:D 3 tanemi 4 tanemi yoksa 5 tanemi karar ver simdi. Ya ben polemige girmeyi sevmem. Tekrar herkesten ozur diliyorum. ama bu yaptıgın cok yanlis onu bil yeter.
GFB_SERO : 5 - 3 : BJKEMRE
TBRKLER AGA GÜZEL MAÇ OLDU
BEYLR BEN YEMEK YEMEYE GİDİYORUM
KORSAN 5 - 4 OLTAN16tebrikler korsan
Tbr Seroo
KORSAN 5 - 4 OLTAN16
GFB_SERO : 5 - 3 : BJKEMRE
TBRKLER AGA GÜZEL MAÇ OLDU
BEYLR BEN YEMEK YEMEYE GİDİYORUM
tebrik ederim serhat ;)
harun kardeş le maç yaparken devamlı esc ye bastı sanırım bi işi çıktı en sonunda da koptu bağlantı.1-0 öndeydim maçın daa başlarıydı. şu anda hamachideydi şimdi ordan da çıktı.ne yapçam
Aga benden duymus olma ama Tilki sana a.q diye ifade kullanıyor.
BENIM RAKIBIM YOK.
Hamza ya
Hamza ya
beyler çok acildi k.bakmayın10 dakkaya burdayım
oke bekliyorumharun kardeş le maç yaparken devamlı esc ye bastı sanırım bi işi çıktı en sonunda da koptu bağlantı.1-0 öndeydim maçın daa başlarıydı. şu anda hamachideydi şimdi ordan da çıktı.ne yapçam
biraz daha bekleyelim kardeşim. çeyrek final eşleşmelerini belirlemeden önce kendisi buraya gelmez ise bir üst tura seni çıkartiriz oke ;)
tmm ben yarım saatır yazıomda :) keske dıyer yedek kayıtlardan bırıyle yapsaydım.
hamza abi burda msj yazcana git de maçını yap zaman geçiyoo >:(;D ;D ;D ;D ;D
hamza abi burda msj yazcana git de maçını yap zaman geçiyoo >:(
BİZİM MAÇ SORUNUMUZDA Bİ GÖZDEN GEÇİRİLSE HİÇTE FENA OLMAYACAK. CEVAP YAZMIYOR...
hamza kardeşim zizau yazsın baştan ben neresi hatalı ben söylerim hem bakarım benim neyimi beyenmiyoda kabul etmiyo oyunu .3 golü saymıyo mu.
evet kardeşim şuan evdeki yigenlerim bile diyo bu ne biçim iş yaa 3 golü biz gördük öbür kişi diyoki ne 3 golü be komedi buiş oldu. yalan mı e 3 gol yedin .
yaw hamza abi çok karıştı yaw bu turnuva bi el at şuna şimdi ben gircemişe morelimde bozuk bazılarının kalbini kırcam en iyisi sen bitir şu işi daha 4 maç yapılmış yaw
haklisin beckham . henüz oynanmayan 3 karşılaşma bulunuyor . bunlardan bir tanesi hakan - zizazazu ( onlar az önce en baştan oynamak üzere oyuna girdiler sanirim ) bir tanesi , mert - sony_harun ( mert en son harunu bekliyordu fakat son durum ne bilmiyorm ) sonuncusu da hamza - ua_gs . ua_gs yi bir saatten fazla süredir burada bekliyorum fakat kendisinden bir haber alamadim. bir üst tura maçimi oynamadan da çıkmak istemiyorum . bu sebeple en iyisi yedeklerden birini alip onla oynayayim . sende bu süre zarfinda turnuvayla ilgilen kardeşim tamam mi ;)
hamza maça giriyoz ok.
yaw hamza abi çok karıştı yaw bu turnuva bi el at şuna şimdi ben gircemişe morelimde bozuk bazılarının kalbini kırcam en iyisi sen bitir şu işi daha 4 maç yapılmış yaw
haklisin beckham . henüz oynanmayan 3 karşılaşma bulunuyor . bunlardan bir tanesi hakan - zizazazu ( onlar az önce en baştan oynamak üzere oyuna girdiler sanirim ) bir tanesi , mert - sony_harun ( mert en son harunu bekliyordu fakat son durum ne bilmiyorm ) sonuncusu da hamza - ua_gs . ua_gs yi bir saatten fazla süredir burada bekliyorum fakat kendisinden bir haber alamadim. bir üst tura maçimi oynamadan da çıkmak istemiyorum . bu sebeple en iyisi yedeklerden birini alip onla oynayayim . sende bu süre zarfinda turnuvayla ilgilen kardeşim tamam mi ;)
hamza abi anladım durumuda benim cnm çok sıkkın ve heran birinin yanlış bi hamlesinde kalbini kırabilirim o nedenle bugun sadece maçımı yapamacakusura bakma ok
harun kardeşle maça girdik 5 dk kala bağlantı koptu.1 farkla harun öndeydi.son 5 dk yı da oynucaktık.bekle geliom dedi.ama daa gelmedi.napiim?Eğer gelirse ben maçı veririm çünkü 5 dk kalmıştı.ama harun kardeş gelmesse ben çıkayım sonuçta gelmesse diğer maçını yapamaz.
Hamza ne zaman çeyrek final eşeleşmelerini çekecen.
5 dakika içerisinde çeyrek finalleri çekeceğim kardeşim . bir yere ayrılmayin ;)
tabi zaten çıkmak onun hakkıydı.
5 dakika içerisinde çeyrek finalleri çekeceğim kardeşim . bir yere ayrılmayin ;)
Bekliyoruz aga.
hamza kardeşim oynadık.
halkan1989 4-2 zizau
Tbr Hakan .hamza kardeşim oynadık.
halkan1989 4-2 zizau
tebrik ederim hakan kardeşim ;)
şimdi belirle hamza abi
hamza benle mert girip 5 dakka oyncıaz 2 dakkaya skro bildiriz
Hele şükür low çabuk olda oynayalım artık su maçları.
sony_harun:3 mert961:1
5 dakka 1 gol daha attım :Dhadi belerle hamza
saol hamza oke yazsony_harun:3 mert961:1
5 dakka 1 gol daha attım :Dhadi belerle hamza
tebrik ederim harun , seni bir üst tura yaziyorum o zaman ;)
saol
HAMZA ABİ BAŞKA FFC OLUR MU BU AKŞAM??