sero ve hamza ordamısınız maçınızı yapıcakmısınız
bu gece bitsin lütfen maçların yarına aksamasını istemiyorum ege ve bigsexykn sizde hemen yapın maçlarınızı lütfen
GFB_SERO : 9 - 4 : HAMZA
Maçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti . :D :D :D Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim ;)
Maçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti . :D :D :D Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim ;)
ellerine sağlik kanka . harika bir maçti gerçekten . tam 14 gol izledik . final maçında başarilar dilerim . benim için al bu kupayi :D
ellerine sağlik kanka . harika bir maçti gerçekten . tam 14 gol izledik . final maçında başarilar dilerim . benim için al bu kupayi :D
Ayıpsın kankicim . Benim taraftarlar maçtan önce senin kafanı yarmışlar ama k.bakma artık . Hadi senin için alıcam kupayı :D :D
Ayıpsın kankicim . Benim taraftarlar maçtan önce senin kafanı yarmışlar ama k.bakma artık . Hadi senin için alıcam kupayı :D :D
olur böyle şeyler kardeşim :D yalniz oyunsiteniz PFDK senin sahani bir maç kapatacak galiba :D final maçini seyircisiz oynayabilirsin :D
önemli değil
şu hamza bana +rep borcunu ödese iyi olcak :D
+30rep borcu var :D
EGEE17:1-4:BİG SEXYKN
aga şampiyona ödül varm ı :D :D :D
bende ilk 3.e girdim bişiler düşünürsünüz heralde