Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 21 => Konuyu başlatan: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 21:59:29

Başlık: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 21:59:29
OYUNSİTENİZ FİFA 07 21. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE FİNALE ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM

HAMZA 4-9 GFB_SERO

EGEE17 1-4 BİGSEXYKN
Başlık: Ynt: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 22:01:12
hepinize başarilar dilerim arkadaşlar .

sero ordaysan yapalim kanka
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:08:00
Yapalım kanka seni mi kırıcam  :D :D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 23 Aralık 2006, 22:32:30
BİG SEXYKN:3-2:MASUMTİLKİ
DİĞER ARKADAŞLARA BAŞARILAR
Gönderen: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 22:36:23
bigsexykn kardeş maç sonucu mesajını editlermisin sonucu buraya değil çeyrek fianal maçları konusuna koyman geerkiyo editlede başka bişey yaz lütfen büyük yer kaplıyo
Gönderen: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 22:46:35
sero ve hamza ordamısınız maçınızı yapıcakmısınız
bu gece bitsin lütfen maçların yarına aksamasını istemiyorum ege ve bigsexykn sizde hemen yapın maçlarınızı lütfen
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:51:36
GFB_SERO : 9 - 4 : HAMZA

Maçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti .  :D :D :D Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim  ;)
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 22:51:50
sero ve hamza ordamısınız maçınızı yapıcakmısınız
bu gece bitsin lütfen maçların yarına aksamasını istemiyorum ege ve bigsexykn sizde hemen yapın maçlarınızı lütfen

biz sero ile oynadik , bigsexykn de egee17 ile şu anda oynuyor sanirim . kazanan finalde seronun rakibi olacak . umarim bu gece tamamlariz turnuvamizi 
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 22:53:30

Maçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti .  :D :D :D Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim  ;)

ellerine sağlik kanka . harika bir maçti gerçekten . tam 14 gol izledik . final maçında başarilar dilerim . benim için al bu kupayi :D 
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:54:53

ellerine sağlik kanka . harika bir maçti gerçekten . tam 14 gol izledik . final maçında başarilar dilerim . benim için al bu kupayi :D 

Ayıpsın kankicim . Benim taraftarlar maçtan önce senin kafanı yarmışlar ama k.bakma artık .  Hadi senin için alıcam kupayı  :D :D
Gönderen: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 22:55:23
yav hamza abi bigsexkn ile egee17 yapıyolar galiba şuan maçlarını çünkü ikisininde msnleri açık değil
bence hiç uğraştırmayalım iki tarafıda finale kadar geldiğine göre seronun kupayı alacağı belli
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 22:55:58

Ayıpsın kankicim . Benim taraftarlar maçtan önce senin kafanı yarmışlar ama k.bakma artık .  Hadi senin için alıcam kupayı  :D :D

olur böyle şeyler kardeşim :D yalniz oyunsiteniz PFDK senin sahani bir maç kapatacak galiba :D final maçini seyircisiz oynayabilirsin :D
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:57:26

olur böyle şeyler kardeşim :D yalniz oyunsiteniz PFDK senin sahani bir maç kapatacak galiba :D final maçini seyircisiz oynayabilirsin :D

Yok aga orda yönetici arkadaşım var appiah_4 . Söledim ona hallederiz dedi  :D :D
Gönderen: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 22:58:44
tebrikler sero
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:59:06
 Saol aga .
Gönderen: sinyordemir - 23 Aralık 2006, 23:00:31
önemli değil

şu hamza bana +rep borcunu ödese iyi olcak :D
+30rep borcu var :D
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 23:02:21
Verir herhalde. Vermezse basarız pc sini çalarız replerini  :D :D . Bu turnuvada şampiyon olanada var dimi rep ödülü  :D :D
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 23:03:44
önemli değil

şu hamza bana +rep borcunu ödese iyi olcak :D
+30rep borcu var :D

25 olmasin o :D bir daha hesapla :D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 23 Aralık 2006, 23:04:24
EGEE17:1-4:BİG SEXYKN
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 23:05:25
EGEE17:1-4:BİG SEXYKN

tebrik ederim bigsexykn , finaldeki rakibin gfb_serodur . ikinizde buradayken hemen yapın isterseniz . başarılar dilerim kardeşim
Gönderen: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 23:07:19
aga şampiyona ödül varm ı :D :D :D
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 23:08:50
aga şampiyona ödül varm ı :D :D :D

olmaz mi kardeşim :D şampiyon ol benden sana + 25 rep :)
Gönderen: egee17 - 23 Aralık 2006, 23:41:10
bende ilk 3.e girdim bişiler düşünürsünüz heralde
Gönderen: Hamza - 23 Aralık 2006, 23:42:25
bende ilk 3.e girdim bişiler düşünürsünüz heralde

sen yarı finalde elendin kardeşim benim gibi:) bize rep yok malesef :)