iyi olan kazansın...
hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizişampiyon hamza[/b]
hamza yeni ffcyi ne zaman açarsınız
HAMZA ABİ BEN KATILAMIYACAĞİM BUGÜN PC TAM GÜN ABİMİN YARIN AMA TAN GÜN BENİM ABİM ŞUAN SİTESİYLE UĞTRAŞIYOR UPLOAD EDİYOR SİTESİNİhamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizişampiyon hamza[/b]
tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer
ok gelriz ;)hamza yeni ffcyi ne zaman açarsınız
saat 18.00 da açmayi düşünüyorum kardeşim . mutlaka bekliorm oke ;)
HAMZA ABİ BEN KATILAMIYACAĞİM BUGÜN PC TAM GÜN ABİMİN YARIN AMA TAN GÜN BENİM ABİM ŞUAN SİTESİYLE UĞTRAŞIYOR UPLOAD EDİYOR SİTESİNİhamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizişampiyon hamza[/b]
tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer
hamza abi akşamki ffc21in yöneticisi ben olacağım dimi???
bana verceğini sölemiştin
hamza msnden yaz yapalım hemen...hazırım ben
Aga ben saat 9.00 gibi ffc varsa gelirim.
hamza uluslararsı
lig 5.hafatyı ne zaman açıklıcan bu sahabtı zannedersem ama bugün açıklarmısn
İsallah gelirim aga, sen var mısın?
tbrklerr sihirbaz
hamza cevap yazmadığı için iki maçındada hükmen malup sayılmıştır :D :D :D
şaka şaka ama gelmezse gerçekten öle olabilir :D
hamza abi yapalım bana measj at msnden
ok hamza bitince haber bekliorum msnden msj yaz... ;)
hamza abi hadi yav ne zaman yapcanız sihirbazla yarım saat oldu daha ffc21i açıcaz
hamza kardeşim ffc 21 açılıyo mu açılırsa ben maça giriyom benim yerime yaz msn nickHAKAN KARDEŞİM SİTEMİZİN GENEL TURNUVA KURALLARINA GÖRE KİMSE BAŞKASININ YERİNE KAYIT YAPTIRAMAZ YAPTIRSA BİLE GEÇERSİZ SAYILIR HERKES KENDİ KAYDINI KENDİSİ BİZZAT YAPMAK ZORUNDADIR
Abdullah
[email protected]
(aga ben ffc 21 e kayıt yaptım.Bu kayıdı sen ffc 21 e tasırsın ben yemek yiyecem. 10-15 dk ya gelirim.)
hamza saat 6 oldu ffc 21 ne zaman açılır sen aç biran önce daha kayıt dolana kadr anca
SİHİRBAZ 3 - 2 HAMZA katılan herkese teşekkürler ;) şampiyon oldum galiba... :D
hamza bi nette gel birşey konuşacam
hamza abi ffc21 açaınca yöneticisi ben olcam dimi
ayrıca bunu 8 kişilik yapalım yoksa ffc19 gibi uzar gider ffc20 sabah yapıldığı için bitti ve baksana 12:30da başladı 18:30da bitti tam 6 saat
tamam konuşuruzda bölüm moderatörü ebn olcam dimi ben yönetcem dimi hamza abi
sağol hamza abi hadi hemen aç turnuvayı 2 arkadaşa söledim hemen kayıt olcaklar
evt abi ne zmn açacan hemen açalımHAMZA ABİ BEN KATILAMIYACAĞİM BUGÜN PC TAM GÜN ABİMİN YARIN AMA TAN GÜN BENİM ABİM ŞUAN SİTESİYLE UĞTRAŞIYOR UPLOAD EDİYOR SİTESİNİhamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizişampiyon hamza[/b]
tamam mete , yarınki ffclere gelirsin o zaman ;)