hamza ozan geldi onla yap maçı daha bulamazsın.
Yok hamza karşeim sen ozanla yap
Hamza kardeşim şu turnuvaya beni almanı rica ediyorum hemen.Haberini bekliyom kardeşim
hamza kardesm bu turnuva bugun bıtecege benzemıyor baksana daha2 kısı yaptı macını
aga ballack ile yapıoduk ilk yarı bitti 1-1 di
sonra adam kayboldu
Hamza msn deyim . Hadi gelde maçımızı yapalım
beyler ben turnuvadan ayrılmak zorunda kaldım msn e girmiyo birturlu bide hamachi acilmiyo sadece explorer den sitelere girebiliyorum atılmaktansa ayrılmayı tercih ederim ;)
beni alın beni beni. benim önümdeki yoksa burda beni alın.
bide becham sıra bana gelemz diyip çıkmış yav.heralde ;D
Hamza gel tamam aga şarkı bittti :D :D
ya ne şarkisiHamza gel tamam aga şarkı bittti :D :D
bitti mi şarki :D tamam geliorm :D
hadi ya hamza abi çek artık siz yaptınızmı maçı
oke hmen yapınhadi ya hamza abi çek artık siz yaptınızmı maçı
şimdi giriyoruz mete . maçin bitiminde kuralari çekeceğim ben ;)
ya hamza cengo turkanturnuva olan deilmi mesaj atıyom mesaj yazmıyo yav.
cengo_17_@hotmail.comaga ben elendim ama cengo oynamak istemesse ben girebilirmiyim hamza abi cengonun yerine :D :D :D :) :) amacımız oyun oynamak yani abi yanlış anlama :D :D
msnine ekle hakan kardeşim . bir sor istersen . halen katilmak istiyorsa birinci turdaki rakibin cengodur .
olmaz öyle kardescengo_17_@hotmail.comaga ben elendim ama cengo oynamak istemesse ben girebilirmiyim hamza abi cengonun yerine
msnine ekle hakan kardeşim . bir sor istersen . halen katilmak istiyorsa birinci turdaki rakibin cengodur .
yok mete kimse bulunamassa diyom benim amacım oyun oynamak beyler elendim diye girmiyom yani :D :Dolmaz öyle kardescengo_17_@hotmail.comaga ben elendim ama cengo oynamak istemesse ben girebilirmiyim hamza abi cengonun yerine
beckham geldi kardes beckham yaparyok mete kimse bulunamassa diyom benim amacım oyun oynamak beyler elendim diye girmiyom yaniolmaz öyle kardescengo_17_@hotmail.comaga ben elendim ama cengo oynamak istemesse ben girebilirmiyim hamza abi cengonun yerine
oke kardesim :) :) :)beckham geldi kardes beckham yaparyok mete kimse bulunamassa diyom benim amacım oyun oynamak beyler elendim diye girmiyom yaniolmaz öyle kardescengo_17_@hotmail.comaga ben elendim ama cengo oynamak istemesse ben girebilirmiyim hamza abi cengonun yerine
Gfb_sero : 4 - 3 : Hamzatbr serooo
hamza Kardeşim seninle oynan her maç böle zevkli ve çekişmeli geçiyor . İİ mücadele ettin . Senide tbrk ederim
Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza
hamza Kardeşim seninle oynan her maç böle zevkli ve çekişmeli geçiyor . İİ mücadele ettin . Senide tbrk ederim
hamza abi kuraları çekermisin beckham la hakanın maçına göre biri ile yaparlar onlarda oke ;)Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza
ellerine sağlik serhat kardeşim . harika bir maç oldu gerçekten . maçin temposu o kadar yüksekti ki , hakem 45. dakikayi tam 4 dakika boyunca oynatti ve bu 4 dakika içerisinde karşılıklı goller attik . seninle oynamak büyük zevk idi kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
beckham sizde yapın hamza abi çeksin hamza abi hatta sen kuraları çek kim ynerse onla yapar oke ;)
oke hamza abibeckham sizde yapın hamza abi çeksin hamza abi hatta sen kuraları çek kim ynerse onla yapar oke ;)
tamam mete . böylece katilimcilarimizi bekletmemiş oluruz . ben eşleşmeleri hazirliyorum
ellerine sağlik serhat kardeşim . harika bir maç oldu gerçekten . maçin temposu o kadar yüksekti ki , hakem 45. dakikayi tam 4 dakika boyunca oynatti ve bu 4 dakika içerisinde karşılıklı goller attik . seninle oynamak büyük zevk idi kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
Saol kardeşim . Hele unutamdığım bi pozisyon var . 2 ye 1 geldin . Ben topu kaptım ordan ileri yolladım ben gol attm . Maçın dönüm noktası oydu bence .Neyse yendim artık . Senide tebrik ederim aga . :) ;)
hamza abi hadi çek artık kuralarıGfb_sero : 4 - 3 : Hamza
Saol kardeşim . Hele unutamdığım bi pozisyon var . 2 ye 1 geldin . Ben topu kaptım ordan ileri yolladım ben gol attm . Maçın dönüm noktası oydu bence .Neyse yendim artık . Senide tebrik ederim aga . :) ;)
evet maçin kırılma noktasi tam o dakikada gerçekleşti . 2 ye bir geldiğimde puyolu çalimlayacağima rooneye pasi çikarsaydim . skor 4-2 yerine belki 3-3 olacakti . neyse kardeşim sağlik olsun . kısmet değilmiş . bu kupayi benim için almani istiyorum :D
tamam mete sabret biraz :Doke abi hmen hazırla
HAMZA ABİ BİR ÜST TURU BEN ÇEKEYİM OKçekti bile kardes
hakan1989 8-6 becham
hakan1989 8-6 becham
Hamza sen varya çok kötüsn hee . En zorlarla eşleştirp eşleştirip duruyosun beni :D :D
Bırak bırak . Şimdi yendim ya seni . Kızdın zor birine veriyosun . Buna yenilir diye şimdi dulara bile başlamışsındır sen :D :D :D