Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ ÖDÜLLÜ FİFA 07 LİGİ => Konuyu başlatan: cmylmzzz - 22 Kasım 2006, 19:05:33
-
arkadaşlar lige beklentilerin üzerinde katılımcı olduğu için ön eleme maçları yapılacak ve en iyi 14 oyuncuyla lige başlıyacağız...
Maçlar rövanşsız olacaktir.
Maç sonuçları bu başlık altına yazılacaktır...
4 adet grubtan ilk 3'e girenler lige katılacaktır...
Gruplarda 4. olan ve averajı ve puanı en yüksek 2 kişi lige katılcacaktır...
Böylece 14 kişi oluşturulacaktır
D GRUBU:
Gfb_sero
hakan1989
BLord
metedinho
lazmaniax
sony_harun
realjackal
-
GFB_SERO : 5 - 2 : HAKAN1989
İyi maçtı hakancğım . Sana diğer maçlarda başarılar
-
GFB_SERO : 5 - 4 : BLORD
İLK YARI 4-0 YENİYODUM . 2. YARI 4-4 OLDU SON ANDA Bİ GO LATTIM 5-4 BİTTİ AMA 4-4 OLDU YA ÇOK ACAYİP OLDU BEE OFF . TEBRİKLEER AGA İİ MAÇTI ;)
-
Gfb_sero : 7 - 3 : Metedinho
-
tbr abi
-
sony_harun:3hakan1989:1
tbrkler ii maçtı hakan kardeşim
-
Saol metehancım
-
hakan1989 5-2 metedinho
-
gfb_sero:3 sony_harun:4
çok zordu serhatla maç yapmak ama ii bi galibiyetti
:D
-
seroo kim kaybetmiş :)
-
sony_harun:3hakan1989:1
tbrkler ii maçtı hakan kardeşim
teşekkürler kardeş bende seni tebrik ediyom.
-
gurupdaki öbür arkadaşlar biraz kendinizi gösterinde göreyim nerdsiniz msn adreslerinizi kaydettim bekliyorumm.
-
metedinho 5-2 sony_harun
arkadas dk 89 da gol attım çıktı ve şansla yendin dedi benim sero ya dediğim gibi sero kusra bakma olur öle şeyler
-
ballı çocuk
sana yenildimya artık intihar ederim
-
ŞİİİŞŞİİİT LÜTFEN BİRBİRİMİZİ KIRACAK CÜMLELER KURMAYALIM METEDİNHO KARDEŞİM 5-2 GALİBA YENMİŞ UZATMAYALIM
-
realjackal 10 gfb sero 5
-
realjackal 10 gfb sero 5
Aga bende intihar ediyom ya . 81 dk y akdr eşit durum sonra oakdr dandik okadr basit goller yedim ki siz görseniz bütün organlarınzla gülersiniz artık o kadr diyorum yani. :D :D >:( >:( ;D
-
serooo 10 yeniş bea :D
-
ŞİİİŞŞİİİT LÜTFEN BİRBİRİMİZİ KIRACAK CÜMLELER KURMAYALIM METEDİNHO KARDEŞİM 5-2 GALİBA YENMİŞ UZATMAYALIM
eyw sadık bencede ;)
-
serooo 10 yeniş bea :D
Beckham gel buraya maç yapıcaz . Btüün hıncımı sendne alcam len :D :D :D
-
realjackal 10 gfb sero 5
seroo geçmiş olsun meslektaş :D :D
-
Çoluk çocğun maskarası olduk yaw :D :D :D :D
-
realjackal 2-9 metedinho
seroo öcünü feci bir şekilde aldım bi tşk edersin artık
-
Len beckahm ii ki gelmedin karşıma bak . Çok sinrliydim yoksa lazmaniaz yerine sen 10 yiyecektin
GFB_SERO : 10 - 3 : LAZMANİAX
tebrikler kardeşim sende kurban gittin sinrime ama k.bakma :D :D :D
-
hakan1989 6-4 blord
-
blord real jackal ver lazoroni kardeş siz başlarıyla maç yapmışsınız ama ben sizi bi online göremedim ik fırsatta yapalım ben hepiniz ekledim yarın 3-4 ten sonra girerim okldan osnra yane
-
gfb_sero:3 sony_harun:4
çok zordu serhatla maç yapmak ama ii bi galibiyetti
:D
ya bu oyunun adelessizliği burada .ben de sony_harun u yenmiştim.yarı final karşılaşmasında fast cup 8 mi neydi ;D
-
Len beckahm ii ki gelmedin karşıma bak . Çok sinrliydim yoksa lazmaniaz yerine sen 10 yiyecektin
GFB_SERO : 10 - 3 : LAZMANİAX
tebrikler kardeşim sende kurban gittin sinrime ama k.bakma :D :D :D
çok güzel maçtı.senin yenildiğin sony_harun u da ben 7-5 yendim .ama fast cup 7 yarı finalinde.maçtan sonra hamachide nick yaptı harun.şey diye."yenemessin ki ".şimdi sony_harunu göremiyorum.bugün son gün tüm arkadaşlara sesleniyorum ben [email protected] beni engellemeyin de maçlarımızı yapalım.
-
yapalım diyosunda msnde göremiyorum ama hadi gelin yapak ya blord lazmaniax hadi ya
-
metedinho 2-0 blord
dk 30 da attı oyundan ondan sonra benim bi işim çıktı bi yere gittim adama dedim tmm dedi sonra geldim onun bi işi çıkmıştı bende oke dedim sonra amett gelmiş onla maçımı yaptım sonra adama baktım yoktu eğer yapamassak maçı 2-0 olarak geçersiniz
-
agalar ben yani harun msnedeyim nerdesiniz siz nerdesiniz eger gelmesseniz bu skorlar geçerlidir
blord:0 sony_harun:3
lazmaniax:0 sony_harun:3
realjackal:0 sony_harun:3
yok yani ben yokum die beni maglup syamayında
-
realjackal 2 - 2 lazmaniax
-
abi bnde suan msndeyim aksamlari full sabahlarida full msndeyim bi tek oglen msnde degilim ekle aga: [email protected]
-
abi bnde suan msndeyim aksamlari full sabahlarida full msndeyim bi tek oglen msnde degilim ekle aga: [email protected]
bu durumda sony_harun - realjackal karşılaşmasi hükmen yazilmiyacaktir harun kardeşim . bu gece son sanirim . birbirinize rastlarsaniz yapın bir an önce . kolay gelsin
-
harun maçı kazanmıştır ama spiker diyo ki ingiliz spiker : tam 2 şut 2 gol :D :D :D
-
rakiplerim yok.ben çok bekledim.
-
ya aga varya hem yenioz hem bal oluyoz ya bıktım bu işten laz kardeş ne balı ya böle söliceksen ben çekiliim turnuvadan sen yenmiş ol beni bu iş bitsin
alla alla >:( >:(yenioz bal dio
sony_harun:3 lazmaniax:2
-
abi sen açık değilsin bi açabilirsen sevinirim
-
dakika 64:54 durum 1 1 ben aut kullanırken oyun dondu ancak harun msni açmadı açarsa devam ettireceğiz maçı
-
realjackal 4 harun 3
-
lazmaniax gelde yapak
-
sony_harun:3 blord:0 adam yok açıklama gelirse yaparız
-
realjackal 3 BLord 0 gelirsen yaprıs kardeş
-
sony_harun:3 blord:0 adam yok açıklama gelirse yaparız
aga sende her gelmeyene 3-0 yazarsan o zmn ben finali rahat alırım
-
aga malum son gün adam gelmesse ne olucak yok şu an piyasada gelince yapacaz gelmesse 3-0
-
hakan kardeim msn açta yapalım maçımızı :)
-
aga o zmn o maç sayılmıcak
-
hamza abi hükmen olmuyor dimi artık
-
eğer hükmen varsa yani adam yoksa
metedinho 3-0 lazmaniax adamı bekliyorum hiç göremiyom
-
aga hakkımız yiyilio ya hamza sen bi el at olaya ben burdayım blord yok son gün cvp vermesse hükmen kardeşim gelsin yapsn o zaman ben kaybetmiş oluyorum o zaman hakkımız yiyilior hükmen adam yok gelsin yaparız
SONY_HARUN:3 BLORD:0
-
ya aga varya hem yenioz hem bal oluyoz ya bıktım bu işten laz kardeş ne balı ya böle söliceksen ben çekiliim turnuvadan sen yenmiş ol beni bu iş bitsin
Len harun anladın mı şimdi sen 10 kez arka arkaya yendiğimde hep bal diyip beni çileden çıkarıyodun . Nasıl bi duyguymuş analdın mı len :D :D :D
-
Len harun anladın mı şimdi sen 10 kez arka arkaya yendiğimde hep bal diyip beni çileden çıkarıyodun . Nasıl bi duyguymuş analdın mı len :D :D :D
iyi dedin aga :D
-
hamza abi hükmen maç varmı
-
Aga bence olmasın . Gelmiyenler o maçı yapmadı sayılsın . Çünkü biz rakipleri nasıl bulup yapıyosak onlarda yapabilir. Hükmen olmaması laızm . Daha iyi olur .Ben maçlarımın hepsini tammaladım . Diğer arkdaşlarda tamamlıyabilir yani . Hmn rakip yok hükmen . Haksılık oluyo kardeşim
-
bir maçin hükmen kazanilmasi için öncelikle rakibinizden onay gelmesi gerekmektedir . rakibinizi online göremediğinizi söyleyip fakat rakibiniz bu konu altindan ben burdayim demesi üzerine zaten 3-0 lık skorlarin hiç biri geçerli olmayacaktir . fakat rakibinizin bu konu altinda hiç bir mesaji dahi yoksa ve olup bitenden haberi olmaz ise hükmen yazilan skorlar geçerli sayilacaktir
-
Aga bence olmasın . Gelmiyenler o maçı yapmadı sayılsın . Çünkü biz rakipleri nasıl bulup yapıyosak onlarda yapabilir. Hükmen olmaması laızm . Daha iyi olur .Ben maçlarımın hepsini tammaladım . Diğer arkdaşlarda tamamlıyabilir yani . Hmn rakip yok hükmen . Haksılık oluyo kardeşim
bende o düşüncedeyim aga
-
bende o düşüncedeyim aga
Evet kardeşim ben adamı bulup maçımı yapıyosam . Diğer arkdaşım adamı bulup maçını yapıyosa. Diğerlerinin hükmen alamya bence hiç hakkı yok . Oda bulsun rakibini yapsın. Biz maç yapıp zoralnarak alıyoruz puanları . Ordan rakip yok hükmen alıyorum . Öle şeymi olur yaw .
-
bende o düşüncedeyim aga
Evet kardeşim ben adamı bulup maçımı yapıyosam . Diğer arkdaşım adamı bulup maçını yapıyosa. Diğerlerinin hükmen alamya bence hiç hakkı yok . Oda bulsun rakibini yapsın. Biz maç yapıp zoralnarak alıyoruz puanları . Ordan rakip yok hükmen alıyorum . Öle şeymi olur yaw .
aga ben ttek lazmaniax ile yapmadım hiç denk gelmiyo
-
bir maçin hükmen kazanilmasi için öncelikle rakibinizden onay gelmesi gerekmektedir . rakibinizi online göremediğinizi söyleyip fakat rakibiniz bu konu altindan ben burdayim demesi üzerine zaten 3-0 lık skorlarin hiç biri geçerli olmayacaktir . fakat rakibinizin bu konu altinda hiç bir mesaji dahi yoksa ve olup bitenden haberi olmaz ise hükmen yazilan skorlar geçerli sayilacaktir
oke abi
-
ya hamza şimdi blord yok aga ben 3-0 yazdım eger bu konu altına saat 22:00 ye kadr msj atmassa burdayım die bu skor sayılıor yanlışmıyım hamza söle yanlışsam
sony_harun:3 blord:0
-
bende lazmaniaxa yazdım olmassa ben yenerim 3-0
-
Ya nasıl kardeşim olurmu öle şey ben adamı buldum yaptım maçı diğerleri de bulmuş yapmış maçını .Sende bulup yapsaydın kardeşim . Öle beleşe maç mı kazananılır
-
evet Blord yok ortada 22 ye kadar gelmezse bndemi hükmen galip sayılıorum ? ve hakan1989 da yok ben yazim şimdilik mesak attım hakana ama daa cvp gelmedi
realjackal 3 BLord 0
realjackal 3 hakan1989 0
-
aga adam yok napalım yenilmiş gibi olucaz o zaman pu an alamaıcaz msj atmassa bu topice hükmen oluoz
sony_harun:3 blord:0
-
kesinlikle katılıyorum sana.fast sup maçında harunu yendikten sonra kendisi "yenemessin ki" nickini takındı ve adeta bir daha yapalım sen ballıydın yenerim seni filan da falan.ama ben ona ballısın demedim.sadece spikerin just 2 shoot ,2 goal .yani tam 2 şut 2 gol başka hiçbir şey dediğini duydum.ve yenilmekten keyif aldım.süper bir anı oldu.
-
metedinho sana beni hükmen yenmen konusunda katılıyorum.çünkü seninle karşılaştık ben yapamadım maçımı ama diğer rakiplerim kusuruna baksınlar.hiç göremedim kendilerini ya da gördükten sonra çıktılar.