23:30 çoooooooooooooooooooooooooooooook geç kardeş ya ben sabahcıyım yarın okul varşimdi olmass aga çıkcam ancak 23:30 da girerim lütfen bekle yapalım.
beckham olmadi bu simdi
ben oraya yazmistim benimle macin vardi ve sen beni beklemeden kura cektin olmadi simdi ayip oluyo!
pazartesi aksami son demistin ben isimi erkenden bitirip geldim. ama sen hemen kurayi cekmissin. uyarini dikkate aldim. pazartesi aksami son demissin ama aksam olmadan kura cekmissin olmadi. yakismadi size ;D
HAMZA ABİ SAATLER21 VE ADAM ORATALARDA YOK PM ATTIM YOK MSN KAPLI SATEN MSN VERMEMEİŞ YAHO VERMİŞ
BENDE BİRAZDAN ÇIKCAM SATEN CEVAP BEKLİYORUM HAMZA ABİ NE YAPMALIYIM 2 GÜNDÜR ONU BEKLLİYORUM BİLİYRSUN YANİ
BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR HAMZA ABİ OYUNSİTENİZ HALKI ;)
ben geldim hamza kardeşim yapalım maçımızı... ;) msnini ekledim msnden görüşelim...
hamza kabul etmişsin ama ya çevrimdışı görünyosun yada yoksun gelde yapalım bir an önce... :)
ok kardeş bana uyar bende çıkıyorum hayırlı geceler... ;)
selamlar admin kardesler beckham ve hamza kardesler. dün ben size 17 ile 21 arasi online olamayacagimi bildirdim. beckhamlada karsilastik kendisinin vaktinin olmadigini ve cikacagini ayrica sürenin uzatildigini söledi. napicaz bu durumda. bende bekliyorum beckham kardesi. saat 12 den 17 ye kadar onlineyim hep yada 21 22 den itibaren onlineyim. eger süre dolmussa dicegim. bisey yok. haklisiniz ama bende beckham kardesi cok bekledim. online hic yakalayamadim. dün sadece cok kisa bi süre görüstük süreyü uzattik dedi ve vaktim az dedi. eger hükmen elendiysek baska turnuvaya diyorum. ama sansim hala varsa oynarim. ben onlineyim bugün!
selamlar saygilar...
HAKAN1989 6-1 BECHAM06
İYİ MAÇ OLDU..
HAKAN1989 6-1 BECHAM06
İYİ MAÇ OLDU..
öle olmass beckham o saman sen beni ffc de yendiğinde de sonra oynayalım dedim ama turnuva maçı 4-3 dedin o samanda ben hastaydım.öle şey olursa bi daha senin olduğun turnuvalara katılmam.HAKAN1989 6-1 BECHAM06
İYİ MAÇ OLDU..
GEL YARIN KAFAM İYİ BİR BİÇİMDE YAENİDEN OYANUYALIM ÇOK KÖTÜYÜM ŞUAN
NE DİYOSUN YARIN 15 AT RAZIYIM NE DERSİN AGAM
MUCO HADİ ARTIK!BİZ MAÇ İÇİN HERKESİN ARKASINDAN KOŞMAK ZORUNDA MIYIZ YAV?Hamza abi maç yapamıyoz.Benimki türkçe yama ondan mı olmuyo ya da sana soruyom becham 06?
HAMZA maçını alamazsan üzülürüm.. bari beni eleyen adam kupayı alsın.. :Dşampiyon nadirr
MUCO HADİ ARTIK!BİZ MAÇ İÇİN HERKESİN ARKASINDAN KOŞMAK ZORUNDA MIYIZ YAV?Hamza abi maç yapamıyoz.Benimki türkçe yama ondan mı olmuyo ya da sana soruyom becham 06?
??? ??? ??? ??? ???MUCO HADİ ARTIK!BİZ MAÇ İÇİN HERKESİN ARKASINDAN KOŞMAK ZORUNDA MIYIZ YAV?Hamza abi maç yapamıyoz.Benimki türkçe yama ondan mı olmuyo ya da sana soruyom becham 06?
sihirbaz kardeşim ben şu anda müsaidim . senin içinde uygunsa hemen maçimizi yapabiliriz . haber bekliyorumhamza abi sihirbaz gelene kadar msn ye gelir misin_?bişe konuşcam
??? ??? ??? ??? ???MUCO HADİ ARTIK!BİZ MAÇ İÇİN HERKESİN ARKASINDAN KOŞMAK ZORUNDA MIYIZ YAV?Hamza abi maç yapamıyoz.Benimki türkçe yama ondan mı olmuyo ya da sana soruyom becham 06?
sihirbaz kardeşim ben şu anda müsaidim . senin içinde uygunsa hemen maçimizi yapabiliriz . haber bekliyorumhamza abi sihirbaz gelene kadar msn ye gelir misin_?bişe konuşcam
abi sana temayı yanlış vermişim özür dilerim ancak benim yaptığım tema yı bulamadım şimdi aradım ama istersen başka bi tema göndereyim ben hafta sonu yeniden yaparım tema merak etme logoyu da.sihirbaz kardeşim ben şu anda müsaidim . senin içinde uygunsa hemen maçimizi yapabiliriz . haber bekliyorumhamza abi sihirbaz gelene kadar msn ye gelir misin_?bişe konuşcam
geliorm nadir
hamza kardeim ben msndeyim gelirsen yapalım maçımızı geç olmadan... ;)
abi online yim ama rakibimgözükmüyo (bütün yamaları sildim)
tbr hamza abi ..............