Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 02 Ocak 2019, 23:04:26

Başlık: Arapça Kursu
Gönderen: Hamza - 02 Ocak 2019, 23:04:26
Arapça Kursu

Arapça öğrenmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Çağrı Dil Kursu sayesinde, son derece nitelikli bir Arapça eğitimi alma fırsatı bulabilirsiniz.

Katar burslu Arapça kursu (https://cagridilokulu.com.tr/katar-universitesi-burslu-arapca-kursu/) arayanlar, hemen cagridilokulu.com.tr isimli internet adresini ziyaret edebilir. Site içerisinde, Katar Üniversitesi burslu Arapça kursu için güncel başvuru şartları açıkla belirtilmiştir. 14 Ocak - 22 Mart tarihleri arasında, başvurunuzu siz de mutlaka iletiniz.
 
Arapça kendini tanıtma yazısı (https://cagridilokulu.com.tr/arapca-kendini-tanitma-yazisi/) nasıl yazılabilir sorusuna yanıt almak için de, cagridilokulu.com.tr platformuna giriş yapabilirsiniz.

Arapça öğrenme (https://cagridilokulu.com.tr/arapca-ogrenmenin-avantajlari-nelerdir/) hayalinizi gerçekleştirmek adına, artık nereye başvurmanız gerektiğini biliyorsunuz. Çağrı yabancı dil okulu ile birlikte, Arapça'nın yanında daha pek çok farklı dil için eğitim almanız mümkün olabilir.