Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 30 Ağustos 2018, 19:35:45

Başlık: Asansör Sistemlerinde Teknolojiyi Kullanıyoruz
Gönderen: Hamza - 30 Ağustos 2018, 19:35:45
Asansör Sistemlerinde Teknolojiyi Kullanıyoruz


Zaman ilerledikçe asansörlerin teknolojisi eskimekte ve yıpranmaktadır. İhtiyaç doğrultusunda asansörünüzün günün teknolojisi ile modernize etmeniz yerinde olacaktır. 

Bu noktada dikkat edilmesi gereken bir çok öge mevcuttur.

Bunlardan en önemlileri:

- Asansörün ihtiyaçlarının doğru tespit edilmiş olmasıdır. 
- İkinci önemli husus asansörünüzü modernize ettirirken kullanılan sistemin ve ürünlerin piyasada bulunabilirliliği ve piyasa koşullarına tabi olup olmadığıdır.
- Üçüncü önemli husus ise kullanılacak ürünlerde marka, model ve sistemin doğru seçilerek işlemlerin yapılmasıdır. 
- Son olarakta modernizasyon yapacak firmanın yapısı, yeterliliği, referansları  çok önemli bir etkendir.


Lina Asansör; hizmetlerinde profesyonel ekipmanlarla siz değerli müşterilerimizin, Asansör (http://www.linaasansor.com/) periyodik bakımlarını yaparak hizmette devamlılığı sağlamaktadır. Bu hizmetlerden en önemlileri Asansör bakım, montaj ve revizyon işlemleridir.

Bir Asansörün teknik elemanların yapısının olması gerektiği durumun, korunması, yeniden kazandırılıması ve mevcut durumun belirlenip, değerlendirilmesi için gerekli önlemler topluluğuna Asansör Bakımı denilir.

Asansör, insanların hayatı, can ve mal güvenliği bakımından diğer makina sistemlerinden daha yüksek emniyet ve güvenilirliğe sahip olmalıdır.

Uygulanacak sistemli bir bakım yöntemiyle asansörden beklenen kesintisiz ve güvenilir çalışma süresi uzatılıp, tamire ihtiyaç azaltılabilir. Lina Asansör sizlere bu konuda hertürlü yardımı sunmaktadır.

http://www.linaasansor.com (http://www.linaasansor.com)