Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 25 Ocak 2018, 22:45:43

Başlık: Metin2 Yang Siparişi Nasıl Verilir?
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2018, 22:45:43
Soru: Metin2 Yang Siparişi Nasıl Verilir? (https://www.epinsultan.com/metin2-yang-won-siparisi-nasil-verilir)

Cevap:

1-Siteye üye olmanız gerekmektedir

2-Siteye bakiye yüklemelisiniz. Havale ve EFT için Buraya Tıklayınız (https://www.epinsultan.com/bank-accounts). Kredi Kartı/Hesap Kartı/İninal Kartı için ise epinsultan.com/make-payment/3 sayfasına giriniz.


-Soru: Benim ödeme yaptığımı nereden bileceksiniz?

- Cevap: Havale/EFT için para gönderdikten sonra ödeme bildirimi yapmanız gerekmektedir, ödeme bildirimi yaptıktan sonra ortalama 10 dakika içerisinde bakiyeniz onaylanacaktır. Garanti Bankası ödeme bildirimi için epinsultan.com/make-payment/1 sayfasını ziyaret ediniz. Diğer bankaların ödeme bildirimi için ise epinsultan.com/make-payment/4 sayfasına bağlanabilirsiniz.

NOT: Kredi Kartı/Hesap Kartı/İninal Kartı ile yapılan ödemelerde ödeme bildirimine gerek yoktur ortalama 5-15 dk içerisinde bakiyeniz onaylanacaktır.

3- Bakiyeniz onaylandıktan sonra ilk önce Metin2 yang alacağınız servere Ch2 Satıcı giriş yaptıktan sonra site üzerinden Metin2 Yang (https://www.epinsultan.com/metin2-yang) bölümüne girerek ilk önce almak istediğiniz server satırından alacağınız yang miktarını giriniz ardından oyundaki nickinizi yazarak sipariş oluşturunuz.

Teslimat Yeri: Mavi Bayrak 1.Köy Ch2 SATICI

Web: Epinsultan.com