Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => TARAFTARIN TRANSFERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => BURSASPOR => Konuyu başlatan: Hamza - 29 Mayıs 2010, 23:35:22

Başlık: Riquelme
Gönderen: Hamza - 29 Mayıs 2010, 23:35:22
Evet Bursaspor'da basında yer alan haberlere göre Riquelme sesleri yükseliyor. Bu transfer hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

Başlık: Riquelme
Gönderen: Abdullah - 29 Mayıs 2010, 23:48:40
Haber doğruysa oyuncuya yazık olur Bursaspor tesadüfen bir şampiyonluk yaşadı devamı geleceğini düşünmüyorum.
Başlık: Riquelme
Gönderen: Hamza - 30 Mayıs 2010, 00:09:21
Bursa'nın şampiyonluğu bence tesadüf değildi. İyi bir sezon geçirdiler ve bu başarının devamı mutlaka gelecektir. Elbette üç büyükler gibi devamlı şampiyon olamayacaklar ama bu sene şampiyonlar liginden ve super ligde artan ihale ile şampiyonluk gelirinden elde edilecek paralar çok büyük paralar ve bu para Bursa'nın bütçesini 2-3 kat arttıracak. Ertuğrul Sağlam Bursa'da kalıcı olursa Bursaspor her sene en azından ilk üçte yerini bulabilecek kapasitede.
Başlık: Riquelme
Gönderen: yyusuf1993 - 06 Temmuz 2010, 01:15:35
Bursaspor'ın oynadığı futbol tesadüfen şampiyon olmadığını kanıtlıyor zaten.
Başlık: Riquelme
Gönderen: Hamza - 06 Temmuz 2010, 13:11:14
Bence Riquelme için de iyi olur. Sonuçta Ş.Liginde oynayacak bir sezon daha. Her oyuncuya nasip olmaz Şampiyonlar liginde oynamak