Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ EURO LİG => Konuyu başlatan: amett - 06 Ekim 2006, 14:18:49
-
TURNUVADAN AYRILACAK BİR KULLANICI BURAYA İLK KAYIT YAPTIRAN İLK ARKADAŞ TURNUVAYA DAHİL EDİLECEKTİR
YEDEK KAYITLAR
-
kezman9
[email protected]
-
nık :sabri
msn : [email protected]
takım: artık secme sansım yok herhalde
-
Fuis
[email protected]
takim: secenek yok herhalde
-
nık :sabri
msn : [email protected]
takım: artık secme sansım yok herhalde
Fuis
[email protected]
takim: secenek yok herhalde
ikinizden önce ben varım ha
-
takım seçmek şuan geçerli değil takımlar şuan dolu ve boşalan takım yerine illk ayıt yapan getirilicek
-
GrKm
[email protected]
-
ultrAslan54
[email protected]
-
hakan1989
[email protected]
-
adiyyoss
[email protected]
-
Allah Kahretsin Yaww Geç Gördüm Bu Ligi Heraldee :( Allah Kahretmesin Nese
bedmun
[email protected]
-
alperennx
msn adres : [email protected]
-
fbfarukyakut
[email protected]
yedek kayıtlar asları geçti bence 32 lik bi turnuwa olsun en iisi
-
yedek kayıtlar asları geçti
;D :) ;D
-
zoothig
[email protected] msn adresim
-
alperennx
msn [email protected]
-
alperennx
msn [email protected]
OYUNSİTENİZ EURO LİG YEDEK KAYİT TALEBİN KABUL EDİLMİŞTİR . YENİ TAKIMIN LİVERPOOL dur . BAŞARİLAR DİLERİM
-
BENDE TEŞEKKÜR EDERİM ABİ LİVERPOOL U ŞAMPİYON YAPACAMM d:
-
ummit
[email protected]
lyonu ıstıyorum
-
ummit
[email protected]
lyonu ıstıyorum
hamza lyonun sahibide yokmu:S
-
hamza kardeşim ronahlı çekildimi turnuvadan bi bilgi ver bana ???
-
hamza kardeşim ronahlı çekildimi turnuvadan bi bilgi ver bana ???
hocam rohanli çekilmedi fakat 4. haftaya giriyoruz ve sadece 1 maç yapmiş kendisi . ümmit kardeşimide lyon yerine alabiliriz bana kalırsa .
-
abi ümitten falan önce biz geliriz ama!biz ne zaman yaptık yedek kayıtı!
-
hamza kardeşim bi msni açıyorum beni msnde bul ve bi konu daha konuşucam oke ;)
-
abi ümitten falan önce biz geliriz ama!biz ne zaman yaptık yedek kayıtı!
haklısın kardeşim . lyonun yeni sahibi sensin . başarilar dilerim
-
hayır hayır hamza kardeşim lyonun sahbi sadece ilk hafta maçını yapmadı ve turnuvaya devam ettiğini bana söledi herhangi bir değişiklik yok arkadaşın bütün maçları tam
-
o zaman liverpoolu alcam :)çünkü ondan önce de biz varız 1 ay oldu geçti bile biz kayıt yaptıralı!
-
hayır hayır hamza kardeşim lyonun sahbi sadece ilk hafta maçını yapmadı ve turnuvaya devam ettiğini bana söledi herhangi bir değişiklik yok arkadaşın bütün maçları tam
tamam hocam lyon takımının sahibi değişmesin o zaman .
-
o zaman liverpoolu alcam :)çünkü ondan önce de biz varız 1 ay oldu geçti bile biz kayıt yaptıralı!
bu durumda ultraslan kardeşim , daha önce yedek kayit yaptirdiğindan ötürü liverpool takimini almiştir . kendisine başarilar dilerim
-
hamza kardşeim milanın sahibi abdullah kardeşim turnuvaya devam edicekmi bilirsin sen onu etmicekse yerine bibaşka birini alalım 3. ve 4. hafta maçlarını yapılmamış
-
hamza kardşeim milanın sahibi abdullah kardeşim turnuvaya devam edicekmi bilirsin sen onu etmicekse yerine bibaşka birini alalım 3. ve 4. hafta maçlarını yapılmamış
hocam abdullahın modemi arizalanmiş şimdi aradim sordum . o yüzden alperen kardeşimizi milan yerine alalim bence ne dersin
-
hocam abdullahın modemi arizalanmiş şimdi aradim sordum . o yüzden alperen kardeşimizi milan yerine alalim bence ne dersin
oke aga ozman öle yapalım sen yaz ozaman gelenlerii liverpoolun sahibide değişiyo herhal onuda değiştirek bide beni msnde bul aga birazdan gidicem senle bişey konuşucam hade msndeyim ;)
-
şimdi tam olarak bi açıklar mısın kim hangi takımı aldı?
-
şimdi tam olarak bi açıklar mısın kim hangi takımı aldı?
liverpoolun sahibi yerine seni alıcaktık o kalsın milan boş onu sen al oke kardeşim milan senin 3. ve 4. hafta maçlarını yapmayı unutma başarılar...
-
belki bi şans gelir ;D
[email protected]
-
belki bi şans gelir ;D
[email protected]
o.lyonun sahibi appiahtır tunuvada başarılar dilerim ;)
-
yaw biz 1 ay önce yapmistik yedek kayidimizi !! herkez de önüme gecmis!!! ilk yedek kayitlari
ben yapmistim !!
-
yaw biz 1 ay önce yapmistik yedek kayidimizi !! herkez de önüme gecmis!!! ilk yedek kayitlari
ben yapmistim !!
güsl kardeşim kayıtları alıyoruz ve maçlarını yine yapmıyolar ve sorun oluyo bizde sürekli online olan kişileri almaya çalışıyoruz veen fazala online olanlardan biride appiah_4 ;)
-
liverpoolu sahibi kimse yerine başkasını alın!1 aydır yok piyasada 5. hafta maçımı yaptım ama onla hala 3. hafta maçımı yapamadım!
-
liverpoolu sahibi kimse yerine başkasını alın!1 aydır yok piyasada 5. hafta maçımı yaptım ama onla hala 3. hafta maçımı yapamadım!
oke kardeşim bende zaten diskaligfiye etmeyi düşünşüyodum 4. hafta maçınıda yapmamıştı yeni bir kullanınıcı alınacaktır liverpoola sen takip et her an rakibin gelebilir ;)
-
-
kayıt kabul edilmiştir başarılar evren abi ;)