yorum için saolasın ,ben ikindiyeC3MALAKKO 1-0 WOLLBORQ !!!Valla uğur süper bi sistem kumuşsun 3-4-3 alıp hem defansıf hemde ofansıf oynuyosun maçtakı pozısyonlar eşitti hemen hemen bende 2 tane mutlak karşı karşıya kaçırdım sende çok kaçırdın... ama şans bana güldü işte
Kontorleri alınca ilk işim 50 sini sana atmak olcak hakettın çünkü ;)
WolborQ 0:1 Cemal
52.12 snsede yani cemalin attığı gol dakikasında maç kptu 35 dkka yapcaktık uzatmlara 38 dedk ,neyse bu konuyu fazla uzatmıcam,cemal full kapandı ,zaten korner kullandım ordan yedm kontrayla attı golü,sonralarda saldırdım direktn döndü kaleci kurtardı vs ama olmadı tabi bunda maçın kopması büyük etken çnkü konsantrasyon işi bu iş,cemali tebrk ediyorum..
y7aw buarda yari final beyazkin cemal maçı skorunu bildim repimi istiom duyrulur orya bakarsınız sevinirim
sonradan dal dedik ya şimdi tam koptunda elim print scrrene bastım şimdi gördüm ama boşver artık iş işten geçti neyse ,tekrardan tebrklerWolborQ 0:1 Cemal
52.12 snsede yani cemalin attığı gol dakikasında maç kptu 35 dkka yapcaktık uzatmlara 38 dedk ,neyse bu konuyu fazla uzatmıcam,cemal full kapandı ,zaten korner kullandım ordan yedm kontrayla attı golü,sonralarda saldırdım direktn döndü kaleci kurtardı vs ama olmadı tabi bunda maçın kopması büyük etken çnkü konsantrasyon işi bu iş,cemali tebrk ediyorum..
Aga 55'ti ya 52.12'yi nerden cıkardın :D hamachıde bana soruyodun kaç dk dıye
neyse allah kabul etsin....
y7aw buarda yari final beyazkin cemal maçı skorunu bildim repimi istiom duyrulur orya bakarsınız sevinirimaçıldı konu
cemal kardeş tbrkler böylece Kimsenin bu alemde kimseden fazla bi farkı olmadıgını gösterdin ;) iysin iysi vardır .. ama bende bu turnuvadaki herkese tşk ederim gerçektende ffc gibi deil bunlar cok heycan veren turnuvalar oluyo tecrübe kazandıgımı düşünüyorum ;)tmmda kimseden kmsenn fark olduğunu km biliyorduki,laf atıyosan cevabını alırsn bebek
150 rep puan alıyım admin sampiyonu bildimmm cemal olur demistim ceyrek finallde
http://www.oyunsiteniz.com/forum/350amp304yon-k304m-olur-odullu-anket-t100569.30.html
hatta ne yazdıgımıda soyleyimm
cemallden baskası Sampiyon OLamaz
sana atmadımki lafcemal kardeş tbrkler böylece Kimsenin bu alemde kimseden fazla bi farkı olmadıgını gösterdin ;) iysin iysi vardır .. ama bende bu turnuvadaki herkese tşk ederim gerçektende ffc gibi deil bunlar cok heycan veren turnuvalar oluyo tecrübe kazandıgımı düşünüyorum ;)tmmda kimseden kmsenn fark olduğunu km biliyorduki,laf atıyosan cevabını alırsn bebek
bu arda wolborg söz verdin senle aç yapcaktık o gün 8de gelcm dedin görüsemedik sonra .içi olda yapalım aç