200x200 yeni bir çalışma sayfası açalım backgraund siyah olsun elliptical shape tool. aracı ile color # 89af00 elipse bir şekil hazırladım örnek resim

Layer>layer style blending seçeneklerini uyguluyalım

elliptical marquee tool aracı ile parlama efekti yapacağım örnek resimdeki seçimi oluşturup yeni layer açalım açılan layere gradient uyguladım

[FONT='Times New Roman']Göz yapalım elliptical shape tool. aracı ile örnek resimdeki seçimi oluşturdum.[/FONT]

[FONT='Times New Roman']Layer>layer style blending seçeneklerini uyguluyalım[/FONT]

Görüntüm

[FONT='Times New Roman']Göz bebeğini yapalım elliptical shape tool aracı ile örnek resimdeki şekilde hazırladım sizde aynı şekilde yapabilirsiniz[/FONT]

Not:Transform aracı ile biraz çevirdim
Göz bebeğine Layer>layer style blending seçeneklerini uyguluyalım

Göz ve Göz bebeği layerlerini birleştirelim CTRL+E Layere göz adı verdim duplacite layer göz layerini çoğalttım Edit>Transform>flip Horizontal aracı ile cevirdim diğer tarafa kaydırdım
Görüntüm

Şimdi yılanımızın ağzını yapalım
Yılan başı olan layerimizi seçili hale getirelim load selection emn üst tarafa yeni bir layer açalım ardından gradient uygulayalım eliptical marquee tool aracı ile örnek seçimi yapalım

Ardından delete ile seçili alanın içini silelim

Görüldüğü gibi ağız hazırlandı
Transform aracı ile ağzı biraz çevirelim

Ağız layereLayer>layer style blending seçeneklerini uyguluyalım

layer mode linear light. Yaptım
Görüntüm

Burun deliklerini elliptical shape tool aracı ile yaptım pen tool aracı ile iki adet diş yaptım
[FONT='Times New Roman']Örnek görüntüm[/FONT]

Ağız ve dişlerimin olduğu layerleri biraz çevirdim transform aracı ile

Layer görüntümüz

Yılanımızın gövdesini hazırlamak için pen tool aracı kullanarak resimdeki seçimi yaptım

Layer>layer style blending seçeneklerini uyguluyalım

elliptical shape tool aracı kullanarak örnek seçimi yaptım

Yılanın yukarı kıvrık olan layerinin altına hazırladığımız layeri aldım gradinet overlay uyguladım
[FONT='Times New Roman']Görüntüm[/FONT]

Alt kısmına elliptical shape tool aracı kullanarak örnek resimdeki uygulamayı yapalım

Gradient overlay uyguladık tekrar
Görüntüm

Kıvrık boyun kısmını pen tool aracı ile seçerek seçim üzerinde sağ clik stroke Path ok dedim

Uygulama sonrası
Final

Animasyonda ilave ettim