250x250 yeni bir çalışma sayfası açalım elliptical shape tool. aracı ile daire yapalım
Layer style
elliptical marquee tool aracı ile elips bir seçim belirledik yeni layer açalım gradient tool aracı ile linear gradient uygulayalım
Layer mode screen yapalım
Göz yapalım elliptical shape tool. aracı ile elips seçim yapalım
Layer style
Göz layerini duplacite layer kopyalayıp diğer tarafa ayarlıyalım
Kaşları yapalım pen tool aracı kullanarak hazırlayalım
Göz altlarına elmacık kemikleri al, al olmuş efekti verelim elliptical shape tool. aracı ile küçük daire oluşturalım layer style,
Üstte uyguladığımız stroke aynen uygulayalım
eraser tool. yumuşak silgi seçerek bir kısmını silelim fakat silerken layer menü layer style>creata layers uyguladıktan sonra silelim elemacık kemiği hazırladığımız layerleri birleştirelim CTRL+E
shift basılı seçerek birleşecek layerler
eraser tool. yumuşak silgi seçerek bir kısmını silelim fakat silerken layer menü layer style>creata layers uyguladıktan sonra silelim elemacık kemiği hazırladığımız layerleri birleştirelim CTRL+E
shift basılı seçerek birleşecek layerler
Ağız yapalım brush tool aracı ile
custom shape tool seçeneklerinden heart card seçimi ile örnek şekilde kalp yapalım renk red olacak
Kalp layerine layer style seçeneklerini uygulayalım
Evet şimdi bu kalp layerimizi çoğaltıyoruz ben 4 adet yaptım yerlerine kaydırdım scala ve rotate aracları vasıtası ile resimdeki şekilde ayarladım
Kalp layerlerimizden birer adet daha kopya yapalım resimde gördüğünüz şekilde son yaptığımız bu layerleri seçerek CTRL+E birleştirelim bir öncekileride aynı işlemi yaparak birleştirelim
Şimdi adet layerimiz oldu animasyon sırasında kullanmak için yaptık bu hazırlığı
unutmadan göz bebeklerini de tekrar layer açarak oluşturdum
FİNAL