[FONT='Times New Roman']300x300 çalışma sayfası açalım color siyah rectangular shape tool aracı ile color # ffad00 kare şekil oluşturalım[/FONT]

Shape1 layerimizi duplacite layer diyerek çoğaltıyoruz ben 6 adet kopyaladım düzgün şekilde ayarladım

Layer görüntüsü

Hazırladığımız shape layerlerimizi seçili hale getirip CTRL+E birleştiriyoruz şimdi tek sıra tek layerde oldu bu layeri copya yapıyoruz duplacite layer

6 tane olacak şekilde aynı kopyalama işini tekrarlıyoruz

Tekrar CTRL+E shape adlı layerlerimizi seçerek birleştiriyoruz devamında
Ctrl+T transform aracını açalım
Hazırladığımız çalışmayı küçültelim

Fitler menü den distort>spherize. Seçelim

Görüntümüz

[FONT='Times New Roman']Fitre uygulamasını CTRL+F kısayol kullanarak tekrarlıyoruz örnek resimdeki şekil’i elde edelim[/FONT]

[FONT='Times New Roman']Ctrl+T transform aracını açalım hazırladığımız çalışmayı küçültelim eşit şekilde olmasına dikkat edelim[/FONT]

Layer style blending options seçeneklerini uygulayalım

Görüntümüz

Layerimizi kopyalayarak çoğaltalım duplacite layer ardında yön tuşu ile alt tarafa kaydıralım
[FONT='Times New Roman']Görüntümüz[/FONT]

Kopyaladığımız layeri siyah beyaz yapalım Ctrl+Shift+U t desaturate

Transform>distor m aracı ile resimdekine benzer yansıma gerçekleştirelim

Layer Mask uyguluyoruz maks uyguladığımız layere
[FONT='Times New Roman']linear gradient uyguluyoruz[/FONT]

Line shape tool aracı ile çizgi oluşturdum Text yazımı yazdım ardından yazı layerini kopyaladım CTRL+shift+U desaturate siyah beyaz yaptım edit>Transform>flip vertical ile ters cevirdim yön tuşları ile çizginin altına kaydırdım edit>transform>perspective kullanarak ayarlama yaptım yazı gölge layerine layer mask ve gradient uyguladım
Final