Orijinal resmimizi sahneye alalım

Duplacite layer orijinal resmimizi çoğaltıyoruz Image > Adjustments > Desaturate resmimizi siyah beyaz yapalım

Filters > Others > High Pass 2,6 px uygulayalım ardından Image > Adjustments > Threshold level 114 uygulayarak resmimizi çizgi resim haline dönüştürelim.
Karakalem efekti layerimizi duplacite layer yaparak çoğaltalım ilk kopya işlemi sonrası resmimizin bir kısmını siliyoruz tekrar silme işlemi yaptığımız layeri kopyalıyoruz tekrar bir kısmını siliyoruz bu işlemi orijinal layerimiz hariç 4 kez kopyalayarak devam ediyoruz örnek resimde 4 kez kopya işlemi ile birlikte silerek düzenlediğim resimler bir arada.

Layer görüntümüz

Karakalem çizimi halindeki resmimizi duplacite layer diyerek çoğaltalım ad olarak color-1 verelim orijinal resim latyerimizin üzerine alalım b&w-1 adlı layerimizin tam tersini uygulayacağız color-1 adlı layer uygulayaçağız görünen kısım bu layerde görünmeyecek
Karışıklık olmaması için resim üzerine göstermek istedim
b&w-1 adlı larimizde görünmesini istediğimiz kısım

Color-1 adlı düzenlediğimiz layerimizde sildiğimiz kısım

Color-1 layerimizi bu şekle getirdikten sonra kopyalayıp color-2 layer oluşturalım silme işlemi aynı örnekten hareketle b&w-2 layerdekinin tersi olarak devam edelim color layerlerimizde 5 adet olacak
Color layerlerimiz

Örnekte gördüğünüz şekilde silinen kısımlar b&w layerler ile aynı boyutlarda silinmiştir.
Layer görüntümüz

Ben çalışmada kullanmak üzere el kalem resmi hazırladım uğraşmak istemezseniz benim hazırladığımı kullanın

Artık animasyon kısmına geçelim Windows>animation tıklayarak animasyon penceresini açalım
Sizlere resim üzerinde anlatmaya çalışacağım
Resimlere tıklayarak izleyin
Çizgi resim oluşturma animasyon kısmını hazırladık animasyonumuza devam edelim
Layer 0 adlı orijinal resim layerimizin optical değeini 40% yapalım

Tüm işlemler bitirdikten sonra kalem layerimize hareket verelim örnek olarak animasyon penceresinde gördüğünüz yolu izleyin ben animasyonuma yazıda ekledim onu anlatmadım gerekte yok bu kısmını haletliğinizde animasyonun diğer kısmını kesin çözersiniz.
Final
PSD İNDİR