Alıntı yapılan: Fc.Gokhan - 23 Eylül 2007, 15:08:46Fc.Gokhan 7 - 4 AmettTebrikler gökhan . güzel başlangiç yapmişsin
Fc.Gokhan 7 - 4 Amett
olum kaçtı maçtı adam gibi konuş hem kastırıyon maç almaya çalışıyon sora kaçtı deme sinirleniyomuş biz sanki keyifleniyoz oruç başına mı vurdu nedir adam gibi dur
hani demişin ya adamsan silme die adamsan eğer ki öle bişey varsa adamsanhanzerrr123buraya gel kasmadan yapalım maçı herşeyi kapa bakalım ne olacak
Alıntı yapılan: Fc.Gokhan - 23 Eylül 2007, 15:22:54-PuSaT- ( HANZER )yapıooz tam golle gidiom yüzde yüz gol teke tek galecileyim kactı yapmambununla çok sinirliyim klavyeyi kırcaktım bunun gibi bebe görmedim yüzde yüzyemin ederimki kesin goldü kacıo bunlan yapmıcam kimse yapmasın bununla !MESAJIMI EDITLEYIP SILMESSEN ADAMSIN !
-PuSaT- ( HANZER )yapıooz tam golle gidiom yüzde yüz gol teke tek galecileyim kactı yapmambununla çok sinirliyim klavyeyi kırcaktım bunun gibi bebe görmedim yüzde yüzyemin ederimki kesin goldü kacıo bunlan yapmıcam kimse yapmasın bununla !
BEN ÇEKİLMİŞTİM KONU SİLİNMİŞ
yaw gökhanla olan maçımız noldu ona bağlı o çekildimi
BEYLER SADECE TEK BİR MAÇ YAPkardeş ZORUNLU DEĞİLDİR İSTEDİĞİNİZ KADAR MAÇ YAPABİLİRSİNİZ İSTERSENİZ 4-5 TANE MAÇ YAPIN Ö.DEĞİL
Osc Çizik Üye
LAN HANZER RAHAT DUR BI TURNUVADADA !