Osc Çizik Üye
Niye şaşırıyosunuz ki kardeşim kimseden 6 yiyemem mi ben şansızlığım vardı ama benide yenen çıkmıcak diye bi kayide yok
ARKADAŞLAR ŞAKA FALAN Bİ YANA MODİFİYECİ KARDEŞİM GERÇEKTEN GÜZEL OYNUYO
Alıntı yapılan: amett - 30 Eylül 2006, 23:11:18Alıntı yapılan: modifiyeci - 30 Eylül 2006, 19:08:58modifiyeci 6-2 gfb_seroo tam print alamadım bu da resimaaa seroo 6 yemiş FLAŞ.....FLAŞ.....FLAŞ....KRALINI TANIMAYAN SERRO 6 YEDİ.SERRO MAÇ SONUNDA Kİ AÇIKLAMALARINDA RAKİP SAHADA OYNADIK RAKİP SEYİRCİ YUUUULUYARAK MORALİMİZİ BOZDU DİEEEREK BÜTÜN GÖZLERİ KENDİNE ÇEVİRDİ....
Alıntı yapılan: modifiyeci - 30 Eylül 2006, 19:08:58modifiyeci 6-2 gfb_seroo tam print alamadım bu da resimaaa seroo 6 yemiş
modifiyeci 6-2 gfb_seroo tam print alamadım bu da resim
cmylmzzzzz o kadar msj atıyom msn den hamachiden cvp vermiyon insan bişi yazar gel yapalım maç
Alıntı yapılan: modifiyeci - 30 Eylül 2006, 14:00:50cmylmzzzzz o kadar msj atıyom msn den hamachiden cvp vermiyon insan bişi yazar gel yapalım maç kusra bakma kardes bi cok kisi yazmıs 2-3 gündür musait olamadığım için pc basında az durdumsenin vasıtanla yazan herkesden özür dilyerekten mac yapmak isteyenleri beklerim msn: [email protected]ayrıca fifa 07 warsa makbule geçer 06 eskidi artık