Alıntı yapılan: Quadriceps - 13 Mart 2007, 19:48:14bende girebilirim baska cıkan varsa SEN OTUR OTURDUĞUN YERDE
bende girebilirim baska cıkan varsa
SELAM ARKADASLAR.AMERIKAYA GELDIGIM ICIN ARANIZDAN UZAK KALDIM.SIZLERLE MAC YAPMAYI COK OZLEDIM GUZEL VAKIT GECIRIYODUK.BURDAN HAMACHİİ OLAYINI YAPAMADIM ARKADASLAR.OYUZDEN LIGDEN CEKILIYORUM YERIMI EMO KARDESIME BIRAKICAKTIM AMA.EMODA NISANDA ASKERE GITTIGI ICIN YERIMI QUADRIPES ARKADASIMA BIRAKIYORUM.KENDISIDE LIGE GIRMEK ICIN BAYA HEVESLI KENDISINIDE TANIYORUM ZATEN MUHABBET ETMISTIK BAYA.ISMI YANLIS YAZMIS OLABILIRIM QUADIRIPES MI NEYDI KARDESIM SENIN NICKTE BAYA ZORMUS.HERKESE BASARILAR DILIYORUM ARKADASLAR.KENDINIZE IYI BAKIN IYI EGLENCELER HERKESE
Ok oturiim bari tabi baktınız zor rakip giriyor tırstınız tabi
AlıntıOk oturiim bari tabi baktınız zor rakip giriyor tırstınız tabi hadi ulen ordan senin gibi 100 tane gelsin
Alıntı yapılan: MaS - 16 Mart 2007, 17:15:10AlıntıOk oturiim bari tabi baktınız zor rakip giriyor tırstınız tabi hadi ulen ordan senin gibi 100 tane gelsin 100 mü abi 100 taneyle başa cıkmazsın daha benle başa cıkamıyosun
Alıntı yapılan: Quadriceps - 17 Mart 2007, 11:59:24Alıntı yapılan: MaS - 16 Mart 2007, 17:15:10AlıntıOk oturiim bari tabi baktınız zor rakip giriyor tırstınız tabi hadi ulen ordan senin gibi 100 tane gelsin 100 mü abi 100 taneyle başa cıkmazsın daha benle başa cıkamıyosun ULAN ALLAHTAN KORK BEE BEN Mİ SENLE BAŞA ÇIKAMIYOM SENİN ANAHTARINI ALICAM Quadriceps SEN BEKLE