yaa arkadaşlar serkanın pc sinin özellikleri düşük olduğu için oyun çok kasıyo ve kimse serkanla deplasmanda oynamak istemiyo.diyorum ki: ben mesela amatör futbolcuyum.bizim maçlarımızda deplasman takımlarının tüm kötü koşullarını kabul ediyoruz.ve mecburen oynuyoruz.örneğin bizim bi deplasman maçında yaz gününde havada bulut bile yokken sahaya gittik ve gördükki sahayı sulamışlar çim saha değilde sulu saha olmuş diyeceğim şu ki serkanın sahasında da maçlar oynansın ve serkanda bu sayede puan alsın yoksa alamaz gibii
hamza aga iddaa bolumune yeni maçları da ekledim sabitlersinbana sabitleme yetkisini de versene uşak
LİGDEN ÇEKİLDİM ARKADAŞLAR SİZE İYİ MAÇLAR
Alıntı yapılan: akyollu - 05 Mart 2007, 22:52:02LİGDEN ÇEKİLDİM ARKADAŞLAR SİZE İYİ MAÇLAR BU DA REDDEDLİDİ
Alıntı yapılan: rdgnblt - 05 Mart 2007, 22:53:28Alıntı yapılan: akyollu - 05 Mart 2007, 22:52:02LİGDEN ÇEKİLDİM ARKADAŞLAR SİZE İYİ MAÇLAR BU DA REDDEDLİDİBEN OYNAMADIKTAN SONRA REDDETSEN NOLACAK Kİ
mehmetsen kardeşim puan durumunu editleyebilirmisin
Alıntı yapılan: rdgnblt - 14 Mart 2007, 23:25:13mehmetsen kardeşim puan durumunu editleyebilirmisinhagi gercekten kardeşim merak edioruz 2 haftadır durumları..sana zahmet yaparsan seviniriz..