Alıntı yapılan: DARK - 04 Şubat 2007, 16:36:34Alıntı yapılan: karanlıkların yolcusu - 04 Şubat 2007, 14:52:50Alıntı yapılan: MaS - 04 Şubat 2007, 14:34:41Alıntı yapılan: DARK - 04 Şubat 2007, 14:11:01s.a arkadaşlar ya anlamadığım bi konu var bu lig kayıtları başlarken herkez olanca hızıyla kaydını yaptırıyorda niye iş maçları tamamlamaya gelince ağırdan alıyor bunu bana biri açıklasın bu gidişle lig tamamlanmaz gibi geliyor bana henüz iki eşleşme maçlarını tamamlamış diğerleri neyi bekliyosunuz son dakkadamı tamamlıycaksınız walla mas hiç öyle masum masum gülme taçsız gibi 24 saat hamachide olan bir rakip buluyosun. en önce senin bitirmen lazımdı maçını on numara söylemişsin kardeşim ağzına sağlık KARDEŞİM PROBLEMLERDEN DOLAYI YAPAMADIĞIMIZI TEKRER MI SÖYLEMEM GEREKİYOR
Alıntı yapılan: karanlıkların yolcusu - 04 Şubat 2007, 14:52:50Alıntı yapılan: MaS - 04 Şubat 2007, 14:34:41Alıntı yapılan: DARK - 04 Şubat 2007, 14:11:01s.a arkadaşlar ya anlamadığım bi konu var bu lig kayıtları başlarken herkez olanca hızıyla kaydını yaptırıyorda niye iş maçları tamamlamaya gelince ağırdan alıyor bunu bana biri açıklasın bu gidişle lig tamamlanmaz gibi geliyor bana henüz iki eşleşme maçlarını tamamlamış diğerleri neyi bekliyosunuz son dakkadamı tamamlıycaksınız walla mas hiç öyle masum masum gülme taçsız gibi 24 saat hamachide olan bir rakip buluyosun. en önce senin bitirmen lazımdı maçını on numara söylemişsin kardeşim ağzına sağlık
Alıntı yapılan: MaS - 04 Şubat 2007, 14:34:41Alıntı yapılan: DARK - 04 Şubat 2007, 14:11:01s.a arkadaşlar ya anlamadığım bi konu var bu lig kayıtları başlarken herkez olanca hızıyla kaydını yaptırıyorda niye iş maçları tamamlamaya gelince ağırdan alıyor bunu bana biri açıklasın bu gidişle lig tamamlanmaz gibi geliyor bana henüz iki eşleşme maçlarını tamamlamış diğerleri neyi bekliyosunuz son dakkadamı tamamlıycaksınız walla mas hiç öyle masum masum gülme taçsız gibi 24 saat hamachide olan bir rakip buluyosun. en önce senin bitirmen lazımdı maçını
Alıntı yapılan: DARK - 04 Şubat 2007, 14:11:01s.a arkadaşlar ya anlamadığım bi konu var bu lig kayıtları başlarken herkez olanca hızıyla kaydını yaptırıyorda niye iş maçları tamamlamaya gelince ağırdan alıyor bunu bana biri açıklasın bu gidişle lig tamamlanmaz gibi geliyor bana henüz iki eşleşme maçlarını tamamlamış diğerleri neyi bekliyosunuz son dakkadamı tamamlıycaksınız
s.a arkadaşlar ya anlamadığım bi konu var bu lig kayıtları başlarken herkez olanca hızıyla kaydını yaptırıyorda niye iş maçları tamamlamaya gelince ağırdan alıyor bunu bana biri açıklasın bu gidişle lig tamamlanmaz gibi geliyor bana henüz iki eşleşme maçlarını tamamlamış diğerleri neyi bekliyosunuz son dakkadamı tamamlıycaksınız
dark veya mas siz o resimleri imza yerine nasıl eklediniz yaa. ben yapmaya çalıştım gördüğünüz gibi imza yerime resim gelmedi resmin adı geldi
mas kardeş çok çok saol. bak ne güzel resim koydum ronaldinho sırıtıyo. aynı yandaki şekil gibi
yaw mas senin bilgisayar düzeldimi bende dalmışım öyle sohbet ediyom... yoksa başka bi yerden mi giriyosun bilgisayara.
Alıntı yapılan: karanlıkların yolcusu - 09 Şubat 2007, 18:51:23yaw mas senin bilgisayar düzeldimi bende dalmışım öyle sohbet ediyom... yoksa başka bi yerden mi giriyosun bilgisayara.YOK KARDEŞİM YAA CAFEDEN GİRİYORUM ŞUAN AMA DUA EDİNDE FAZLA UZATMASINLAR SÜREYİ
Alıntı yapılan: MaS - 09 Şubat 2007, 18:54:57Alıntı yapılan: karanlıkların yolcusu - 09 Şubat 2007, 18:51:23yaw mas senin bilgisayar düzeldimi bende dalmışım öyle sohbet ediyom... yoksa başka bi yerden mi giriyosun bilgisayara.YOK KARDEŞİM YAA CAFEDEN GİRİYORUM ŞUAN AMA DUA EDİNDE FAZLA UZATMASINLAR SÜREYİ ok kardeş merak etme biz dua ederiz.