BF07 6 - 1 Ballack
öncelikle tbrk ederim ömer . seni daha önce hiç bu şekilde oynarken görmemiştim . hırsın insana neler yaptiracağini bir kez daha görmüş olduk . maç öncesinde topic altindan da defalarca 6 tane gol atacağim diye söz vermiştin korsana . şimdi sözünü yerine getiriyorsun .
ancak şunu da söylemek istiyorumki şanstan öte bir şey vardi bu maçta . Allah yardim etti sanki sana . defalarca frikik kullandim . hepsi az farkla kaçti . 4 tane direkten dönen topum var . 90.dakikada lampard ile vurdum top üst direkten dönüp kale çizgisinin etrafinda yuvarlandi . eğer o gol olsaydi maç 5-2 bitmiş , bizde şampiyon olmuştuk . fakat atağin hemen ardindan 90 + 3 te 6. golü yedim .
seninle daha önce bir çok maç yaptik . oynamiş olduğumuz karşılaşmalarin büyük bir kısmı uzatmalara kalır , bazılarini ben , bazilarini de sen kazanirdin . fakat öncesinde hiç 5 farklı yenik duruma düşmemiştim .
bu alınan skordan bir sonuç çıkarmaliyiz hepimiz , insan kafasina bir şey koydumu , eğer gerçekten istiyorsa bunu başarabilir . bunun en güzel örneğini az önce verdin . tekrardan kutluyorum seni !
gökhan kardeşim , açikçasi bu normal bir turnuva olsa finalde kaybettiğim için hiç bu kadar üzülmezdim fakat partnerim 5-1 kazandiktan sonra ben 6-1 yenilince üzülmekten çok sana karşı mahcup durumdayim şu an . sonuçta burada oyun oynuyoruz ama yinede bu şekilde şampiyonluğu kaçirmak insani üzüyor tabi .
yok hamza cnn saolsunda çok konuşmuşlardı nese tbr ederiz benide takma hamza salla sonuçta bi oyun aynı şekilde ben olabilirdim üzülme biz senel yine partner olup şampiyon oluruz