Alıntı yapılan: izmirli2 - 10 Ağustos 2007, 16:51:35Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 16:47:54kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan ya korsan bnm klavye bozuk bazen tıkanıo bişi yapamıom sen yenildin die bahane buluosun şansmış nese kupayı bir elimizle tuttuk YA BAK BAHANE DEĞİL BUNLAR TAMAM MI ADAMI SİNİR ETME ŞANSIM YOKTU TABİ yendin tbr b kadar bitti daha uzatma
Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 16:47:54kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan ya korsan bnm klavye bozuk bazen tıkanıo bişi yapamıom sen yenildin die bahane buluosun şansmış nese kupayı bir elimizle tuttuk
kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan
Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 17:26:51Alıntı yapılan: izmirli2 - 10 Ağustos 2007, 16:51:35Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 16:47:54kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan ya korsan bnm klavye bozuk bazen tıkanıo bişi yapamıom sen yenildin die bahane buluosun şansmış nese kupayı bir elimizle tuttuk YA BAK BAHANE DEĞİL BUNLAR TAMAM MI ADAMI SİNİR ETME ŞANSIM YOKTU TABİ yendin tbr b kadar bitti daha uzatma şans şans şans şansla 2-3 gol olur hem bnm gollerimin hiç biri şans deildi hepsi alın teri sinir olsan nolucak ki anlamadım hadi sinir ol bakalım noluo istersen gel izmirde sinir ol bana hem nası old canlı görürüm
Alıntı yapılan: izmirli2 - 10 Ağustos 2007, 17:48:47Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 17:26:51Alıntı yapılan: izmirli2 - 10 Ağustos 2007, 16:51:35Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 16:47:54kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan ya korsan bnm klavye bozuk bazen tıkanıo bişi yapamıom sen yenildin die bahane buluosun şansmış nese kupayı bir elimizle tuttuk YA BAK BAHANE DEĞİL BUNLAR TAMAM MI ADAMI SİNİR ETME ŞANSIM YOKTU TABİ yendin tbr b kadar bitti daha uzatma şans şans şans şansla 2-3 gol olur hem bnm gollerimin hiç biri şans deildi hepsi alın teri sinir olsan nolucak ki anlamadım hadi sinir ol bakalım noluo istersen gel izmirde sinir ol bana hem nası old canlı görürüm buyur istanbula paşaya beklerizz
Alıntı yapılan: omercolak_ - 10 Ağustos 2007, 18:13:29Alıntı yapılan: izmirli2 - 10 Ağustos 2007, 17:48:47Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 17:26:51Alıntı yapılan: izmirli2 - 10 Ağustos 2007, 16:51:35Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 16:47:54kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan ya korsan bnm klavye bozuk bazen tıkanıo bişi yapamıom sen yenildin die bahane buluosun şansmış nese kupayı bir elimizle tuttuk YA BAK BAHANE DEĞİL BUNLAR TAMAM MI ADAMI SİNİR ETME ŞANSIM YOKTU TABİ yendin tbr b kadar bitti daha uzatma şans şans şans şansla 2-3 gol olur hem bnm gollerimin hiç biri şans deildi hepsi alın teri sinir olsan nolucak ki anlamadım hadi sinir ol bakalım noluo istersen gel izmirde sinir ol bana hem nası old canlı görürüm buyur istanbula paşaya beklerizz bnm param yok olsada ist napçam sen izmire gel ayakta yürüyebilirsen çeşmeye fln gidersin sen gel ben seni bornowa küçük parkta beklerim gel yiyosa bu arada skor 5-1
ya sen şişe et takamazsın adam mı şişlicen maçıda her zmn msndeyim o zmn yaparız
izmirli2:5korsan:1
izmirli yöneticilere karşı saygılı konuşmadığı için 2 gün ban cezası almıştır