Alıntı yapılan: BALLACK - 09 Ağustos 2007, 19:55:08Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 09 Ağustos 2007, 16:48:59abi ndn böle yapıom kuralları okumadın mı hükmen olmicak diye :@klavuz oyunu kurmani bekledim bütün gün . 24 saattir topic altindan mesaj göndermiyorsunsorununu çözdüysen gel yapalim . çözdüm.abi ya
Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 09 Ağustos 2007, 16:48:59abi ndn böle yapıom kuralları okumadın mı hükmen olmicak diye :@klavuz oyunu kurmani bekledim bütün gün . 24 saattir topic altindan mesaj göndermiyorsunsorununu çözdüysen gel yapalim .
abi ndn böle yapıom kuralları okumadın mı hükmen olmicak diye :@
ikinizede başarılar (ultarslan)
kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan
Alıntı yapılan: Korsan06 - 10 Ağustos 2007, 16:47:54kusura bakma ömer ya bu aralar morelim çok bozuk maçlara asılamıyorum eskisi gibi birde şans yok artık ya gol atamıyorum sinirlniyorum maça asılamıyorum gol yiynce kuusra bakma bir kez daha izmir 5 - 1 korsan ya korsan bnm klavye bozuk bazen tıkanıo bişi yapamıom sen yenildin die bahane buluosun şansmış nese kupayı bir elimizle tuttuk