Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 11:19:04Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 11:13:15bencede çok güzel bi olgu olmuş ve bişi daha sölicem krallar ligi için haftanın yorumuda olsun eger yapamıcak olan varsa ben ayarlarım haftanın yorumunu yapabilirm puan durmunu başkası yönetsin haftanın yorumunuda daha tecrübeli bi arkadaş yaparsa daha ii olur ama yapamcıak olan varsa haftanın yorumunun mutlaka olması için kimse yaqpmassa ben yaparım gönüllüyüm tamam kardeşim , haftanın yorumu sana ait . kolay gelsin tamam hamza ok puan durmunu kim yapıcak
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 11:13:15bencede çok güzel bi olgu olmuş ve bişi daha sölicem krallar ligi için haftanın yorumuda olsun eger yapamıcak olan varsa ben ayarlarım haftanın yorumunu yapabilirm puan durmunu başkası yönetsin haftanın yorumunuda daha tecrübeli bi arkadaş yaparsa daha ii olur ama yapamcıak olan varsa haftanın yorumunun mutlaka olması için kimse yaqpmassa ben yaparım gönüllüyüm tamam kardeşim , haftanın yorumu sana ait . kolay gelsin
bencede çok güzel bi olgu olmuş ve bişi daha sölicem krallar ligi için haftanın yorumuda olsun eger yapamıcak olan varsa ben ayarlarım haftanın yorumunu yapabilirm puan durmunu başkası yönetsin haftanın yorumunuda daha tecrübeli bi arkadaş yaparsa daha ii olur ama yapamcıak olan varsa haftanın yorumunun mutlaka olması için kimse yaqpmassa ben yaparım gönüllüyüm
hamza abi fixtür bana ait ok
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 28 Ocak 2007, 11:28:19hamza abi fixtür bana ait ok tamam beckham , ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim . kolay gelsin
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 11:52:44Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 28 Ocak 2007, 11:28:19hamza abi fixtür bana ait ok tamam beckham , ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim . kolay gelsin agam puan durumu ne olcak amett yaparmı acaba
agam 2. ligi aç hemen de başlıyalım lütfen bide sanırım sero online olamıyo appi de yok onları kabul gösterek lige başlıyalım ne dersin ben de yayınlayım fixtürü ne dersin
fixtüe yapmatım hamza abi pes 6 da lig açtım 12 kişilik ordan takımlarını isimlerini bzziim kadroyu yazdım ve hazır pratik düşünerek fixtür hazır koyuyorum kardeşim ok
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 28 Ocak 2007, 12:22:27fixtüe yapmatım hamza abi pes 6 da lig açtım 12 kişilik ordan takımlarını isimlerini bzziim kadroyu yazdım ve hazır pratik düşünerek fixtür hazır koyuyorum kardeşim ok çok iyi düşünmüşsün beckham , fikstürü hemen yayinla istersen . skor tahmin & iddia bölümünü kim hazirlayacak peki ?