HAMZA ABİ KUSURA BAKMA AMA BEN SAAN 2-3 GÜNDÜR PM ATIYORUM MSN YE GELDE KONUŞALIM DİYE AMA SEN GELMİYORSUN O NEDENLE İZNİN OLMADI ÖZÜR AMA BENİM Bİ SUŞUM YOK BEN SANA HEP DEDİM SEN 10 DK DİYE DİE GELMEDİN LİGİ AÇMA AMACIM ÇOK ZEVKLİ OLCAĞINDAN VE DAVETLİ OLARAK SEÇTİĞİM KİŞİLER GENELLİKLE ONLİNE OLAN KİŞİLER BU NEDENLE ZEVKLİ BİR LİG OLCAK DİYE DÜŞÜNDÜM
hamza abi 12 fazla değilmi
HAMZA ABİ BU YEDEKLER İÇİNDE 2.BİR LİG AÇALIM KRALLAR 2.LİGİ ORDAN İLK 3 E GİREN BU LİGE GİRSİN BURDA SON 3 SIRADAKİLER DE KRALLAR 2.LİGİNE DÜŞSÜN İİ FİKİR DİMİ
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 28 Ocak 2007, 09:18:55HAMZA ABİ BU YEDEKLER İÇİNDE 2.BİR LİG AÇALIM KRALLAR 2.LİGİ ORDAN İLK 3 E GİREN BU LİGE GİRSİN BURDA SON 3 SIRADAKİLER DE KRALLAR 2.LİGİNE DÜŞSÜN İİ FİKİR DİMİ oldukça güzel bir fikir mete . böylece davetli listesinde olmak isteyip de kayit olamayan bir çok katilimcimiz ligimize dahil olabilecek . FİFA 07 TURNUVALARİ bölümüne birazdan oyunsiteniz İkinci KRallar Ligi bölümünü açacağim . önerin için teşekkür ederim .
bencede çok güzel bi olgu olmuş ve bişi daha sölicem krallar ligi için haftanın yorumuda olsun eger yapamıcak olan varsa ben ayarlarım haftanın yorumunu yapabilirm puan durmunu başkası yönetsin haftanın yorumunuda daha tecrübeli bi arkadaş yaparsa daha ii olur ama yapamcıak olan varsa haftanın yorumunun mutlaka olması için kimse yaqpmassa ben yaparım gönüllüyüm
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 11:13:15bencede çok güzel bi olgu olmuş ve bişi daha sölicem krallar ligi için haftanın yorumuda olsun eger yapamıcak olan varsa ben ayarlarım haftanın yorumunu yapabilirm puan durmunu başkası yönetsin haftanın yorumunuda daha tecrübeli bi arkadaş yaparsa daha ii olur ama yapamcıak olan varsa haftanın yorumunun mutlaka olması için kimse yaqpmassa ben yaparım gönüllüyüm tamam kardeşim , haftanın yorumu sana ait . kolay gelsin