ben zaten sapıgım bu opucukler sana sex
Alıntı yapılan: Crime - 25 Haziran 2007, 18:26:38bende supersin harun dedim . bana kızdın . sus dedin . ama boba saol dedin . neden böyle yapiosnz anlamiyorum olm(ondan da şüpheliyim ama nese) sen kız gibi erkek öpüyon habire birde ben de kıl olurdum bu arada güzel çıkmışın harun kimin düğünüydü
bende supersin harun dedim . bana kızdın . sus dedin . ama boba saol dedin . neden böyle yapiosnz anlamiyorum
Alıntı yapılan: champ1on - 26 Haziran 2007, 00:07:52Alıntı yapılan: Crime - 25 Haziran 2007, 18:26:38bende supersin harun dedim . bana kızdın . sus dedin . ama boba saol dedin . neden böyle yapiosnz anlamiyorum olm(ondan da şüpheliyim ama nese) sen kız gibi erkek öpüyon habire birde ben de kıl olurdum bu arada güzel çıkmışın harun kimin düğünüydü YAW DÜĞÜNÜ NE YAPCAKSINIZ SİZ SİZENE
kıl oluyom yaw böle sorulara
Alıntı yapılan: MaTaDor - 27 Haziran 2007, 21:55:59kıl oluyom yaw böle sorularaniye kıl oluyon?
Alıntı yapılan: champ1on - 27 Haziran 2007, 21:57:54Alıntı yapılan: MaTaDor - 27 Haziran 2007, 21:55:59kıl oluyom yaw böle sorularaniye kıl oluyon? al işte ben sen ve senin gibilere cvp veremiyom kardeşim öle bir yetkim yok malesef verdiğim zmn böyle safça msjlar yazıyorsunuz
Osc Çizik Üye
lan cemal burayadamı bulastırdın gaylını :S