bence 3. yu beklemene gerenk yok hamza
engellemeyin niye böyle yapıyonuz ne biçim adminsin silsine gereksiz konularıyada engelleme
Alıntı yapılan: by_squrssbucq - 25 Ocak 2007, 15:11:01engellemeyin niye böyle yapıyonuz ne biçim adminsin silsine gereksiz konularıyada engellemekendi işimi bana öğretmeye kalkma arkadaşim . yönetim biçimimi beyenmiyorsan bir daha bu siteye girmezsin sende . kendini tutamayip da girmemen için sana da 3 günlük ban veriyorum . bir daha benimle bu şekilde konuştuğunu görürsem sınırsız uzaklaştirma vereceğim .bilgine
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ocak 2007, 17:00:13Alıntı yapılan: by_squrssbucq - 25 Ocak 2007, 15:11:01engellemeyin niye böyle yapıyonuz ne biçim adminsin silsine gereksiz konularıyada engellemekendi işimi bana öğretmeye kalkma arkadaşim . yönetim biçimimi beyenmiyorsan bir daha bu siteye girmezsin sende . kendini tutamayip da girmemen için sana da 3 günlük ban veriyorum . bir daha benimle bu şekilde konuştuğunu görürsem sınırsız uzaklaştirma vereceğim .bilgine HAMZA ABİYE SATAŞMAYIN GAZA GELMİŞ HERALDE ETRAFA BAN SAÇIYO