Gönderen Konu: Kırca, Stand-Up'çılara Bindirdi!  (Okunma sayısı 593 defa)

Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
Kırca, Stand-Up'çılara Bindirdi!
« : 28 Temmuz 2007, 22:50:32 »
LEVENT KIRCA, ELEŞTİRİ YELPAZESİNİ GENİŞLETTİ. HEDEFİNE DİĞER STAND-UP USTALARINI DA ALDI.

Levent Kırca, Cem Yılmaz'ı eleştiri bombardımanına tuttuktan sonra hedefini genişletti. Hedefine bu sefer diğer komedyenleri koydu. Ata Demirer, Beyaz, Okan Bayülgen gibi isimlerin komedyen olmadığını söyleyen Kırca, bu isimlerin sadece stand-up'çı olduğunu söyledi.


Programını terkettiği Müge Anlı ve programdaki diğer gazeteci-yazar Pakize Suda'ya 'Üç kuruşluk adamlar, yarasa' benzetmesi yapan Kırca şimdi tüm şimşekleri üzerine çekti.

Levent Kırca'nın, Cem Yılmaz ile olan kavgasına katılan bir diğer isim sivri dilli çıkışları ile tanınan şarkıcı Arto oldu.

Arto, Levent Kırca için: 'Saygı görmek istiyorsa, saygı göstermeli, Cem Yılmaz bugün Türkiye'nin en önemli ismidir. Levent Kırca şimdiye kadar ne yapmış da büyük olmuş, Cem Yılmaz karınca gibi çalışıyor kazandığı parayı da sinema sektörüne yatırım yaptığını herkes bilir. Büyük olmak böyle ben büyüğüm, ben kralım diye ortalıkta gezmekle olmaz' diyerek tartışmaya yeni bir boyut getirdi.


(Gecce.com)

-------------------

Naçizane Yorumumuz:

Biz Levent Kırca - Cem Yılmaz kapışmalarını konu alıp, bunun üzerine bir de tartışmalar açalım derken, Levent Kırca'nın bombardımanı Cem Yılmaz hedefini de aşmış ve şimdi de bütün stand up'çılara kadar genişlemiş de haberimiz yokmuş!..

Anlaşılan Levent Kırca öyle kızmış ki bu gençlere, gerilla harekatıyla işi çözmeyi bırakmış ve savaş alanına tepeden, doğrudan uçak bombardımanıyla dalmaya karar vermiş!

Bombardıman devam ediyor gördüğünüz gibi. Aslında Arto'nun sivri diline rağmen dediği de doğru gibi... Yani Cem Yılmaz da boş adam değil. Adam film sektörü için onca yatırımlara girdi. Nasıl karalarız değil mi?

Bir sihirli değneğimiz olsaydı da, Cem'in Levent'e ettiği o ilk "yaşla ilgili" lafı silebilseydik ve Levent Bey'i de hiç tahrik etmemiş olsaydık keşke, ama yok ki öyle bir değnek...

Oklar yaylardan çıkmış çoktan ve "pardon" diyen yok. Bütün mesele buradan çıkıyor aslında.
Seni Unutmadık Barış Akarsu