Gönderen Konu: Kadının Zeka Raporu  (Okunma sayısı 575 defa)

Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
Kadının Zeka Raporu
« : 28 Temmuz 2007, 22:51:03 »
Bakın yani kardeşler; "kadın şu konuda şöyledir" deyip, hemen o noktaya uzun süreli demir atmayın, çünkü kadın'ın genelde 3 hali var biliyorsunuz! Reglden önce, reglliyken ve de reglden sonra... Yani fırtınalar öyle bir çıkıverir ki şaşırırsınız! Bu yüzden aşağıdaki gayet bilimsel bilgileri bir okumakta fayda var.

Buyrun bakın aşağıdaki leziz bilgilere:


1) Kadında reglin başladığı gün, vücudu ostrojen hormonu salgılamaya başlıyor. Ostrojen sayesinde rahim içi onarılıyor, hücreler çoğalıyor ve kan damarları tamir ediliyor.

2) Bu onarım, adetin başlangıcından itibaren 14 gün sürüyor. 14'üncü günden itibaren de kadının yumurtaları olgunlaşıyor ve cinsel birleşmeye hazır hale geliyor.

3) İşte bütün bu süreçte kadının zekası inanılmaz bir düzeye çıkıyor. IQ düzeyi ortalama 120'lere ulaşıyor!

(Geyikbaşı: Demek ki tam bu dönemde kadının yanına fazla yaklaşmaması, ona karşı yanlış yapmaması ve haddini bilmesi lazım insanın; yoksa o ne yahu öyle?! 120 IQ’lu kadın ejderha gibi gelir, en ince noktalarından yakalayıverir adamı vallaaa!)

4) Kadın bu dönemde daha iyi düşünebilen, olayları çok iyi yorumlayabilen, daha aktif ve dikkatli bir hale geliyor. Kız öğrencilerin başarı ortalaması diğer günlere oranla yüzde 60 daha artıyor.

5) Ancak... Bu 14 günün sonunda, eger 2 gün içinde kadın cinsel birleşme yaşamazsa tüm aktivitesi düşüşe geçiyor.

(Geyikbaşı: Bak şimdi bu kadar yükseğe çıkmışken kadın, böyle bir tensel mesele yüzünden düşüşlere geçmesi de hiç adil olmadı di mi?! O zaman neymiş? Erkekler ne yapıp yapsınlar, ama o 14 günün geçmesini beklesinler ve herhangi bir saldırı planları filan varsa, o dönemin bitiminde saldırıya geçsinler! Ve kesin zafer istiyorlarsa, kesinlikle 14 günün sonundaki o 2 gün kadının eline bile dokunmasınlar!!!)

6) Cinsel birleşme olmaması nedeniyle, vücut bu kez progesteron hormonu salgılamaya başlıyor.

7) Bu hormon da kadının daha sinirli bir hal almasına ve beyin aktivitesinin azalmasına neden oluyor. IQ oranı 70-85'e kadar düşüyor.

8) Rapordan çıkarılacak sonuç: Kız arkadaşlarınızın, sevgililerinizin, eşlerinizin zeka düzeyinin düsmesini istemiyorsanız ne yapacağınızı artık biliyorsunuz! Yada tam tersi...

(Geyikbaşı: Evet, bilgiyi veren kişi bu son mesajıyla erkeklere de cinsellik adına güzel göndermede bulunmuş! Ancak yine belirtiyoruz, kadınların çok zeki hale gelip, bütün işleri erkeklerin ellerinden almasından korkanlardansanız, kesinlikle bu son direktife uymayın!!!)
Seni Unutmadık Barış Akarsu