Gönderen Konu: Duyduk Duymadık demeyin!  (Okunma sayısı 631 defa)

Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
Duyduk Duymadık demeyin!
« : 28 Temmuz 2007, 22:53:10 »
"Düzenli seks" erkeğe fena halde yarıyormuş!

Düzenli cinsel ilişkinin, erkeklerde hayatı uzattığı ancak kadınlara böyle bir fayda sağlamadığı bildirildi.

21 Temmuz 2007 Cumartesi
www.olayhaber.com


Tayvan’da yapılan bir araştırma, düzenli olarak haftada en az bir kere cinsel ilişkiye giren erkeklerin yaklaşık yüzde 50’sinin 80 yaşına kadar yaşadığını ortaya koydu.

Araştırmaya göre düzenli seks, felç sonucu hayatını kaybetme riskini yüzde 50, diyabet nedeniyle sonucu hayatını kaybetme riskini yüzde 40 ve kalp hastalıkları sonucu hayatını kaybetme riskini yüzde 30 oranında azaltıyor.

Araştırmayı yürüten Tayvan Üniversitesi’nden Doktor Huang-Kuang Chen, “Vardığımız sonuçlar cinsel aktivitelerin koruyucu bir etkisi olduğunu gösteriyor" dedi.


“KADINLARA ETKİSİ ÇOK AZ"
65 yaşında dul kalmanın erkekler üzerinde son derece yıkıcı bir etkisi de olduğu kaydedilen haberde, bu yaşta dul kalan erkeklerin 80 yaşından önce yaşamlarını kaybetme riskinin yüzde 70 oranında arttığı vurgulandı.

Haberde ancak bu durumun kadınları çok da etkilemediği ve 80 yaşına ulaşma şansını sadece yüzde 33 oranında artırdığı kaydedildi.

The Sun gazetesi, söz konusu araştırmayı “Düzenli seks, erkeklere olgun bir yaşa ulaşmaları için yardım ediyor ama kadınlara değil" şeklinde değerlendirdi.

----------------

Naçizane Yorumumuz:

Yalnız erkek milleti de amma şanslı di mi yahu? Bünyeyi ne kadar yorarsa o kadar uzun yaşıyorlar! Yani işleyen demir ışıldar raconu, aynen sekse de yansımış erkekler için.

Oh be ne güzel valla, seviş seviş, genç kal, uzun yaşa, hem de bir de yanında cebinde bol anı biriksin, ona buna anlat dur masa muhabbetlerinde! Ooooh ne aaalaaa!..

Erkeklerin bunca şölenli, şehvet destekli yaşamlarından sağlık faydaları sağlamalarının yanında bir de garibim kadınlara bakın. Onlara düzenli seks yaramıyormuş pek? Nerede bunun adilliği, eşitliği yahu?!

Ama gördünüz mü, bi tek başına kaldı mı erkek 60 yaşından sonra; bütün sağlık riskleri de üzerine çöküveriyormuş! Aman diyelim yani!
Seni Unutmadık Barış Akarsu