Alıntı yapılan: sir_safak - 13 Haziran 2007, 23:02:54Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 13 Haziran 2007, 23:02:04Alıntı yapılan: sir_safak - 13 Haziran 2007, 23:00:00OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! sir_safak - hamzafabregas -necatı_halilbeyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva hayır kardesım eger fabregas gelmezse yedek alacagız bu turnuva bugun bıtecek inş. biter yoksa dilime düşersin safak
Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 13 Haziran 2007, 23:02:04Alıntı yapılan: sir_safak - 13 Haziran 2007, 23:00:00OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! sir_safak - hamzafabregas -necatı_halilbeyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva hayır kardesım eger fabregas gelmezse yedek alacagız bu turnuva bugun bıtecek
Alıntı yapılan: sir_safak - 13 Haziran 2007, 23:00:00OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! sir_safak - hamzafabregas -necatı_halilbeyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva
OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! sir_safak - hamzafabregas -necatı_halil
hamza kuraları sabıtlersen sevınırım bu arada [email protected] eklede yapalım macımızı
furkan girdin harun yoksa ?
Alıntı yapılan: HaLiLL - 13 Haziran 2007, 23:05:39furkan girdin harun yoksa ?furkanda 07 yokki
Alıntı yapılan: sir_safak - 13 Haziran 2007, 23:04:37hamza kuraları sabıtlersen sevınırım bu arada [email protected] eklede yapalım macımızıoke sabitledim
kanka sağlık olsunfurkan girsin ozman
başarılar necati mense .çdışıyımfifa oynanmıor bende format atmaya çalışıorm katıldım sonra fifayı açtım belki oynanıodu die mi oynanmıor kbakma yedek gelmesse hukmen çık finalesende sagol şafacan kaydettn benıde sglk olsn
Alıntı yapılan: Fabregas - 13 Haziran 2007, 23:07:01başarılar necati mense .çdışıyımfifa oynanmıor bende format atmaya çalışıorm katıldım sonra fifayı açtım belki oynanıodu die mi oynanmıor kbakma yedek gelmesse hukmen çık finalesende sagol şafacan kaydettn benıde sglk olsn hay harun seın ben varya yarın gosterıcem ben sana