Alıntı yapılan: incemert - 02 Temmuz 2010, 20:09:25Alıntı yapılan: 90orhan - 02 Temmuz 2010, 16:52:16Bende senin yaşlardayken öyle sert tepkiler veriyordum geçmiş mesajlarıma bakabilirsin ....Ergenlik hali normaldir 2 3 yıl sonra ne demek istediğimi anlarsın bu arada benim sitedeki d tarihim d değil ben 18 ime giricem tamam dediklerine bakta konuş sonuçta orası tahmin yeri değilmi ? İstediğim kişiye istediğim tahmini yaparımEğer Tahmininde kesin şeyler varsa benim hakkımda yapamazsın.......benim fifa oynayışımı bilmediğin halde yorum yapma o maça alır deme .Konuyuda uzatma daha fazla ortam gerilmesin !!!!!!!
Alıntı yapılan: 90orhan - 02 Temmuz 2010, 16:52:16Bende senin yaşlardayken öyle sert tepkiler veriyordum geçmiş mesajlarıma bakabilirsin ....Ergenlik hali normaldir 2 3 yıl sonra ne demek istediğimi anlarsın bu arada benim sitedeki d tarihim d değil ben 18 ime giricem tamam dediklerine bakta konuş sonuçta orası tahmin yeri değilmi ? İstediğim kişiye istediğim tahmini yaparım
Bende senin yaşlardayken öyle sert tepkiler veriyordum geçmiş mesajlarıma bakabilirsin ....Ergenlik hali normaldir 2 3 yıl sonra ne demek istediğimi anlarsın bu arada benim sitedeki d tarihim d değil ben 18 ime giricem