kardeş ben tükürdüğümü yalamam o adam atılmaz ise ben giderim. ben siz ultimatom vermiyorum yanlış anlaşılmasın. bakın buraya konuşmaları öylece koydum ve çok açık görünüyorki ben haklıyım sonlarda o kadar söylememe rağmen be gidiyorum felan yazdı sonra bana yalancı dedi bu bu konuşma kayıtlarından benim haklı olduğumu anlıyamıyorsanız ayıp size. böyle kişiler yüzünden insan turnuvadan soğuyor verin maçı ona verin 5-0 o aldı. benide banlayın siteden birdahada turnuva var diye kink atmayın bana. ki hamza ben senle ortak siteler arası turnuva hazırlamayı düşünyorum. bu şartlar altında nasıl eğlenceğiz söyle bana.
ARKADAŞ MESAJLARI NİE SİLDİN İŞİNE Mİ GELMİYOR ANLAMADIMBAŞKA MESAJLAR DA VARDI ORDA BAZI ARKADAŞLARA KÜFÜR EDİLİYORMUŞ SEN NE BİÇİM İNSANSIN SANA YAPILDIĞI ZAMAN MI ÇIKARACAKSIN SESİNİBEN BUGÜN MAÇLARIMI TAMAMLAYACAKTIM SEN DE BENİM GRUBUMDASIN YAPMIYORUM ULAN MAÇLARI Bİ DAHA DA BU FORUMDA MAÇLARA KATILMAMBEN KATILMAZSAM ÇOK ŞEY KAYBETMEZSİN FAKAT BU UMURSAMAZA TAVRINLA ÇOK KİŞİ DAHA KAYBEDERSİN CORLEONE YE DE ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILIYOR HAKKI GASPEDİLMİŞ YAYINLADIĞI BELGELER ORTADA SEN KALKMIŞ YANLIŞLIK DİYORSUN
hamza sen msn ye gelsene abi konuşalım