Osc Çizik Üye
EVET DAHA BIZ ACAMIYORZ FFC ffc acman ıcın fabregas nıghtmare gıbı ust duzey turnuva yetkılsıı olman gerek BUNUN ICINDE 5000 MSJ ATMAN LAZIM
SAYIN ADMINLERBEN OMFFC TURNUVALARINA MOD OLMAK ISTIYORUM GÜNDE EN AZ 3 TANE ACARIM ZAMANIM VAR
Alıntı yapılan: kemal35 - 08 Mayıs 2007, 10:29:10SAYIN ADMINLERBEN OMFFC TURNUVALARINA MOD OLMAK ISTIYORUM GÜNDE EN AZ 3 TANE ACARIM ZAMANIM VARyeni omffc açabilmen için devil ve cemalin de söylediği gibi gibi üst düzey turnuva yetkilisi olup en azindan 5000 mesaj atman gerekiyor kardeşim . ÜTY olmak istiyorsan başvurunu gerekli mesaj sayisina ulaşip yeniden yaptirabilirsin
Alıntı yapılan: BALLACK - 10 Mayıs 2007, 21:57:54Alıntı yapılan: kemal35 - 08 Mayıs 2007, 10:29:10SAYIN ADMINLERBEN OMFFC TURNUVALARINA MOD OLMAK ISTIYORUM GÜNDE EN AZ 3 TANE ACARIM ZAMANIM VARyeni omffc açabilmen için devil ve cemalin de söylediği gibi gibi üst düzey turnuva yetkilisi olup en azindan 5000 mesaj atman gerekiyor kardeşim . ÜTY olmak istiyorsan başvurunu gerekli mesaj sayisina ulaşip yeniden yaptirabilirsin evet ya da benim gibi altın üye olman lazım tabi 5000 mesaj sayısından daha çok şey ister mesaj sayısıyla alakası yoktur bunun
ama cemal ile devilinde 5000 mesaji yok