Gönderen Konu: 3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 7787 defa)

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #24 : 31 Ocak 2008, 21:02:09 »
haftanın maçına aday bi maç bu bence süperdi maç night kardeşimi tebrik ediyorum.3 haftadır en sonunda anlamlı bi galibiyet ve gol orucunuda bozmuş olduk devam edecek inş. bu galibiyetler :)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #25 : 31 Ocak 2008, 22:24:23 »
TAM tahmin ettiğim gibi gollü bir maç olmuş tebrikler hard

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #26 : 31 Ocak 2008, 22:51:50 »
TAM tahmin ettiğim gibi gollü bir maç olmuş tebrikler hard

eyw saolsın

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #27 : 31 Ocak 2008, 22:53:56 »

CÜNEYT KARDEŞİM MAÇ İÇİN TEŞEKKÜRLER.ÇOK İYİ Bİ MAÇTI.FAKAT KOSKOCA 90 DAKİKA BİR HATA YAPTIN O DA MAÇA NEDEN OLDU.AÇIKÇASI MAÇI HİÇ HAKETMEDİM.LYONA ALIŞAMADIM Bİ TÜRLÜ ZAR ZOR MAÇ KAZANIYORUM.

NOT:

GOLÜ PENALTIDAN FRED ATTI.SS ALMAMA RAĞMEN GOLÜ YAZMAMIŞ.

Çevrimdışı BF08

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2987
  • KİNG BESTFİFA 08
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #28 : 31 Ocak 2008, 22:57:53 »
tbrkler kanka  ;)
BF08 ALAYINA İSYAN !!! uA .

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2008, 23:01:54 »
tbrkler gerçekten lyon için çok ii bi sonuç işte ligin tadı burda sanırım hiçbir hafta neoalcağı belli olmuyo

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #30 : 31 Ocak 2008, 23:05:48 »
sağolun kardeşlerim.bu galibiyet kendime gelmemi sağlar umarım.lyona alışmaya çalışacağım.

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2008, 23:06:57 »
evren abi golü juninho atmış ünlem işareti penaltı demek sanırım...
evet son günlerde açıkçası maç kaybetmiyordum.Stres yapmadan oynadığım maçlarda kazanıyordum.Maçtan önce de yaptığım 3 maçı kazanmıştım.Şu ana kadar master ligde ilk defa gol yedim.İlk 2 maçta defansta çok açık vermeme rağmen gol yememiştim.Bu maçta rakibe pozisyon vermememe rağmen ribery ile  defans bölgesinde d yerine elim a ya çarptı ve bu hata maalesef gole maloldu.Maçın hakkı beraberlikti ama futbolda bunlar oluyor gönülden tebrik ederim...Benim genelde yendiğim hamza evren abiyi yendi evren abi de beni yendi yani kimin kimi yeneceği belli olmuyor oyunda..İleriki haftalarda başarılar evren abi

Çevrimdışı BF08

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2987
  • KİNG BESTFİFA 08
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #32 : 31 Ocak 2008, 23:08:19 »
tbrkler gerçekten lyon için çok ii bi sonuç işte ligin tadı burda sanırım hiçbir hafta neoalcağı belli olmuyo

evet sana katılıyoRum kardeşim süpriz sonuclar olusuo aslında iyi fifacıların oldugu bu ligde bunlar normal karşılanmalı diyor Chelsea teknik patronu BF08 ...
BF08 ALAYINA İSYAN !!! uA .

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #33 : 31 Ocak 2008, 23:09:13 »
AYRICA BİR KONUYA DEĞİNMEDEN EDEMEYECEĞİM.BAYERN MAÇINDA JUNİNHO SAKATLANDI.VE 3 HAFTA JUNİNHOYU TAKIMDA OYNATMAYACAĞIM.BU KONUDA HASSASİYETİMİ MAÇ İÇERİSİNDE RAKİPLERİM GÖRECEKTİR.HERKES SAKATLANAN OYUNCUSUNU İNİSİYATİFİNE GÖRE BİRKAÇ MAÇ OYNATMAYABİLİR.BÖYLECE LİGİMİZ DAHA GERÇEKÇİ VE DAHA ZEVKLİ OLUR.

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #34 : 31 Ocak 2008, 23:10:36 »
evren abi golü juninho atmış ünlem işareti penaltı demek sanırım...
evet son günlerde açıkçası maç kaybetmiyordum.Stres yapmadan oynadığım maçlarda kazanıyordum.Maçtan önce de yaptığım 3 maçı kazanmıştım.Şu ana kadar master ligde ilk defa gol yedim.İlk 2 maçta defansta çok açık vermeme rağmen gol yememiştim.Bu maçta rakibe pozisyon vermememe rağmen ribery ile  defans bölgesinde d yerine elim a ya çarptı ve bu hata maalesef gole maloldu.Maçın hakkı beraberlikti ama futbolda bunlar oluyor gönülden tebrik ederim...Benim genelde yendiğim hamza evren abiyi yendi evren abi de beni yendi yani kimin kimi yeneceği belli olmuyor oyunda..İleriki haftalarda başarılar evren abi

YOK CÜNEYT KARDEŞİM.ÜNLEM İŞARETİ SAKATLIK ANLAMINA GELİR BİLDİĞİM KADARIYLA ÇÜNKÜ POZİSYONDA ADAMIM YERDE BİLEĞİNİ TUTUP BİR SÜRE KIVRANDI.

Çevrimdışı hardMaster

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 59
    • Profili Görüntüle
3.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #35 : 31 Ocak 2008, 23:12:11 »
AYRICA BİR KONUYA DEĞİNMEDEN EDEMEYECEĞİM.BAYERN MAÇINDA JUNİNHO SAKATLANDI.VE 3 HAFTA JUNİNHOYU TAKIMDA OYNATMAYACAĞIM.BU KONUDA HASSASİYETİMİ MAÇ İÇERİSİNDE RAKİPLERİM GÖRECEKTİR.HERKES SAKATLANAN OYUNCUSUNU İNİSİYATİFİNE GÖRE BİRKAÇ MAÇ OYNATMAYABİLİR.BÖYLECE LİGİMİZ DAHA GERÇEKÇİ VE DAHA ZEVKLİ OLUR.

EVEY ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONUDA BİRAZ DİKKATLİ OLALIM ÇÜNKÜ ÇOK İYİ GİDİYORUZ DAHA GERÇEKÇİ OLMASI ADINA BUNLARADA DİKKAT EDELİM HASSASİYETİN İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKKÜRLER ABİ