Osc Çizik Üye
CEMALAKKO 6 - 5 FABREGAS FABREGAS YENEMESSİNKİ ....
Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 26 Mart 2007, 17:12:14CEMALAKKO 6 - 5 FABREGAS FABREGAS YENEMESSİNKİ .... beyler ben hayatımda alemin kralı ve nadirden sonra bole bi fifacı gromedim olm yendinde ne oldu paramı verdiler hemende nicki dalgaya alıorsn yenemessinki mis olm ben kac kez yenildm ama kimse sen gibi dalga gecmedi macı oyun yavas oldugu icin yenildimbeyler bu arkadas sitedeki en kıl oldugu insanlardan biri oldugmu soledi bende onu sevmıorm zaten mactan sonra bi bardak soda ic fabregas*yenemessinki olan hamachideki nicki dalga gecerek bana soledı fln yanı adam yendı gene eziqlik yapıor amacından saptıror yani ne diyim sana cemalAL MACI DA 3 PUANIDA LİGİ BASINA CAL KRALLAR LİGİNE YENİ KAYIT YAPIN BEN CIKIORM BU ADAMIN OLDUGU TURNUVALARDA OYNAMAM İTALYA KUPASINDAN FLN 128 LİKTE BU ADAM VARSA ORDANDA CIKIORM FFC LEREDE BU KATILIRSA YERİME YEDEK ALIRSINIZ MAC FELAN YAPMA BENLE CEMALAKKOCUNKİ ADAM DEİLSİN
LAN KUŞ BEYİNLİ SALAK SENİN NASIL BİRİ OLDUĞUNU ANLADI HERKES ŞİMDİ Bİ DE HARUNA SATAŞMIŞSIN DEMEK Kİ SORUNLU OLAN SENSİN..BEN YADA HARUN DURDUK YERE KİMSEYE KÜFÜR ETMEYİZ AMA MAÇTAN SONRA ÖLE DALGA GEÇERSEN HER TÜRLÜ KÜFÜRÜ YERSİN..SİTEDEN ATILMAN YAKINDIR HABERİN OLSUN