Gönderen Konu: Statlar tekrar açılıyor!..  (Okunma sayısı 715 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Statlar tekrar açılıyor!..
« : 24 Şubat 2007, 17:39:03 »
Statlar tekrar açılıyor!..
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynanacak karşılaşmaların 9'unun başlama saati 21:30'dan 16:00'ya alındı.

İtalya'nın Sicilya kentinde Şubat ayı başında yaşanan ve bir polis memurunun ölümüyle sonuçlanan holiganizmin ardından sıkı önlemler almakta kararlı olan İtalya İçişleri Bakanlığı, maçların başlama saatlerini değiştirmeye devam ediyor. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, Çarşamba günü oynanacak 10 karşılaşmanın 9'unun başlama saatinin 21:30'dan 16:00'ya alındığı bildirildi. Açıklamada sadece, Inter'le Udinese arasında oynanacak karşılaşmanın 21:30'da başlayacağı bunun nedeninin ise bu maçın risk değerlendirmesinde alt sıralarda yer alması olduğu ifade edildi.

Bu arada İtalyan futbol stadyumlarından 12'si daha tekrar taraftarlara kapılarını açacak. Hafta sonu Catania'yla Udinese arasında oynanacak Serie A maçı ise seyircisiz yapılacak. Bu karşılaşma Cesena'daki tarafsız bir sahada oynanacak. Catania, 2 Şubat'ta Palermo'yla oynadıkları maçtan sonra yaşananlar nedeniyle faturayı en ağır ödeyen kulüplerden biri olmuştu. Catania'nın Massimino Stadyumu sezon sonuna kadar kapalı kalacak. Catania ayrıca kendi sahasında oynayacağı tüm maçları sezon sonuna kadar tarafsız sahada yapacak.

Serie A'da hafta sonu tarafsız sahada oynanacak Cagliari - Lazio, Messina - Siena ve Roma - Reggina maçları ise seyircilere açık olacak ancak güvenlik önlemleri kapsamında sınırlı sayıda seyirci stadyumlara alınacak. Seyircilere açık olan diğer altı karşılaşmada ise, statlara yalnızca sezonluk kombineleri olan taraftarların girişine izin verilecek.

İtalya İkinci Ligi'nde ise (Serie B), oynanacak 11 maçın yalnızca 2'si kapalı kapılar ardında oynanacak.

Serie A'da hafta sonunun programı :

Cumartesi:
Chievo - Torino
Atalanta - Palermo
Pazar:
AC Milan - Sampdoria
Cagliari - Lazio
Catania - Inter Milan (Cesena'da oynanacak),
Fiorentina - Empoli
Livorno - Ascoli
Messina - Siena
Roma - Reggina
Udinese - Parma
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...