Gönderen Konu: Milan Beckham'a talip  (Okunma sayısı 1048 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Milan Beckham'a talip
« : 02 Şubat 2009, 17:00:03 »
Milan Beckham'a talip

Milan'nın asbaşkanı Adriano Galliani, devre arasında kiraladıkları İngiliz futbolcu David Beckham'ı kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Galliani, Sky Sport 24'e yaptığı açıklamada, devre arasında ABD'nin Los Angeles Galaxy kulübünden kiraladıkları İngiliz futbolcu David Beckham'ı, kulübü de kabul ederse almak istediklerini belirtti. Galliani, ''Beckham, Galaxy ile anlaşırssa, istedikleri ücreti vermeye hazırız. İleriki günlerde danışmanlarıyla görüşeceğiz. Kulübü, onu satmak istemezse yapacağımız bir şey yok, ancak aksi durumda kapımız ardına kadar açık'' dedi. Teknik direktör Ancelotti de Pazar günü Bologna'ya 4-1 üstünlükle biten maçta ilk golünü kaydeden Beckham'ı beğendiğini her fırsatta dile getirmiş, ''Futbolda her şey mümkün. Beckham fikrimizi biliyor, hepimiz takımda kalmasını istiyoruz. 9 Mart'ta ABD'ye gidecek olması bizi üzüyor'' ifadelerini kullanmıştı.
 
David Beckham da maçın ardından yaptığı açıklamada, AC Milan'da geçirdiği mutlu günlere dikkati çekerken, geleceğine ilişkin bir soru üzerine de ''Bekleyelim, görelim'' demişti.
 
Beckham'ın sözcüsü Simon Oliveira ise geçen hafta Reuters Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, ''İnternette ve gazetelerde Beckham'ın AC Milan ile anlaşacağına ilişkin haberler mutlaka yer alacaktır. David, Milan'da mutlu, ancak 9 Mart'ta sözleşmesinin sona ermesinin ardından Los Angeles Galaxy'e geri dönecek'' diye konuşmuştu.
 
Öte yandan, İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, yarınki Genoa maçında Beckham'ı izleyip, formunu görmek için İtalya'ya gelecek.