Gönderen Konu: Inter'i tutamıyorlar: 2-1  (Okunma sayısı 710 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • MODERATÖR
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Inter'i tutamıyorlar: 2-1
« : 09 Ocak 2007, 20:40:14 »
İtalya Serie A'da ilk yarının son haftası olan 18. hafta müsabakaları bugün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Inter sezonun ilk yarısını Roma'nın 7 puan önünde lider durumda tamamladı ve ligde namağlup ünvanını korudu.

Haftaya Roma'nın 7 puan önünde lider durumda giren Inter Milan evinde ağırladığı Atalanta karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu goller ile 2-1 galip gelip ilk yarıyı 3 puanla kapattı. 16. dakikada Doni'nin golüne Inter'de cevap veren isimler 64. dakikada Adriano ve 75. dakikada Loria oldu.


Rekor geliyor...
Geçtiğimiz yıl 11 maç üst üste kazanarak müthiş bir rekora imza atan Roma'yı Atalanta galibiyetiyle yakalayan Inter için yeni yılda oynayacağı ilk karşılaşm olan Torino maçı bir rekor maçı olacak. İnter kazanırsa Serie A tarihinde üst üste en çok galip gelen takım ünvanını Roma'dan alacak.

Roma sıkı takipte...
Inter'in en yakın takipçisi Roma Cagliari'yi evinde 2-0 mağlup ederken, Ac Milan Udinese deplasmanında gol şov yaparak 3-0 kazandı. Roma'ya galibiyeti getiren golleri Tadei ve Mancini kaydederken, Milan'a Udinese deplasmanında 3 puanı getiren goller Kaka, Gilardinho ve Oliveira üçlüsünden geldi.

İlk yarının en büyüğü İnter..
İtalya Serie A'da sezonun ilk yarısının ardından Inter 48 puanla zirvede, Roma 41 puanla ikinci sırada ve Palermo 35 puanla 3. sırada yer aldı. Yapılan 10 mücadelede atılan 36 gol gözden kaçmadı. İtalya'da ilk yarının son haftası oldukça gollü karşılaşmalara sahne oldu.

Serie A'da toplu sonuçlar:
AS Roma 2 - 0 Cagliari           
Ascoli  3 - 0  Chievo Verona       
Catania 4 - 2 Sampdoria           
Fiorentina  4 - 0 Messina             
Inter Milan 2 - 1 Atalanta Bergamo   
Livorno 1 - 1 Torino             
Parma 1 - 3 Lazio               
Reggina 4 - 1 Empoli             
Siena 1 - 1 Palermo             
Udinese 0 - 3 AC Milan