Gönderen Konu: Galliani'den Kaka uyarısı!  (Okunma sayısı 572 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Galliani'den Kaka uyarısı!
« : 03 Temmuz 2007, 12:10:02 »
Galliani'den Kaka uyarısı!
Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'ın, transferdeki en yetkili ismi olan Adriano Galliani, Brezilyalı yıldız futbolcuları Kaka'yı transfer etmek isteyen Real Madrid'in beklentilerine olumsuz yanıt verdi.

AC Milan Kulübü İkinci Başkanı Adriano Galliani, kulübün resmi İnternet sitesine yaptığı açıklamada, takımın Brezilyalı oyun kurucusu Kaka'nın şu anda dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu ve önümüzdeki sezonda San Siro'da oynamaya devam edeceğini söyledi. Galliani açıklamasında, "Real Madrid Başkanı Ramon Calderon'a, Kaka'nın, Milan'ın sezon öncesi hazırlıklarının başlayacağı 23 Temmuz'da, takımın antrenmanlarını yaptığı Milanello'da olacağını ve takım arkadaşlarıyla yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını garanti edebilirim. Kaka, 31 Ağustos'ta, Sevilla'yla yapılacak Monaco'da yapılacak Avrupa Süper Kupası final karşılaşmasında ve Aralık ayında Japonya'da düzenlenecek olan Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda takımdaki yerini alacak" dedi.

Real Madrid, aylardır Kaka transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Real Başkanı Calderon'un da başkanlık seçimlerindeki en büyük kozu Kaka'ydı. Calderon 22 Haziran'da yaptığı bir açıklamada, "Milan'ı ikna etmek kolay olmayacak ancak her yolu deneyeceğiz. Bir oyuncu takımdan ayrılmak istiyorsa, onu tutmak imkansızdır. Ancak Kaka'nın durumunu tam olarak bilmiyorum" demişti.

Bu arada AC Milan'ın bir başka Brezilyalı yıldızı Ronaldo'nın ise, ülkesi Brezilya'nın Rio de Janerio Kenti'nde kişisel doktoruyla birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü bildirildi. Milan Kulübü ise, Ronaldo'nun çalışmalarına yardımcı olmak üzere kendi doktorlarından Daniele Tognaccini'yi Brezilya'ya gönderdi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...